Most akkor lesz stadion Debrecenben vagy nem?

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: Droli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@Kakastoll: Új erő, és új arcok csak a jobbikba van. Az új útirányról (Fidesz) hamar vissza lehet találni a régire. A többi meg répalevél. Úgy küzdenek a koncért, mint a fogatlan oroszlán.

Ha tényleg igazi rendszerváltást és változtatást akarunk figyelembe véve az eddigi+ tevékenységeket és a letet programok alapján az én véleményem szerint egyedül, vagy kormányzó képesen csak is a jobbiknak. Nagyon érdekes ez a meg osztottság, ugyan is van két tábor MSZP-SZDSZ meg a FIDESZ, a többi az csak vetülék volt, akik az elmúlt húsz évet, sőt az, azt megelőző időszakot uralták, előtte az apák, anyák utólag a fiaik, lányaik, unokáik, ami a mai napig tart. Ezek mára egy szűk elitbe tömörödve a globális töke rányitásával és az által biztosítót jó lét mellett azt kiszolgálva egyre jobban taszítanak minket, polgárokat a megsemmisülés felé. De annyira agyatlanok hogy nem fogják fel, hogy utánunk ők jönnek. Eddig mindegy, hogy MSZP-SZDSZ vagy Fidesz a globális tőke mind kettő nyelvén értet és az ő szája íze szerint késztetet őket cselekvésre. Csak most van baj hogy az elmúlt húsz év ilyen irányú mindenkori kormányok által mára kitermelt elszegényedés létre hozta a szegények, nincstelenek, jogfosztottak pártját a jobbik-ót aki nem hódolt be a globális tőkének ezért minden áron le akarják nyomni, mert egyedül velük nem tudnak mit kezdeni, sőt ellenük szövetkezik. Ezért az eddigi pártok szövetséget alkotva mind a jobbik ellen van és mindent meg is tesznek, hogy gátolják az erősödésbe. Ami sikertelen mert napról, napra erősebbek. Ma Magyarországnak nincs vezetése, és a Fidesszel is csak ilyen lenne, mert azok is készen kapják a feladatokat a globális tőkétől.

Ezért egyedül csak a jobbik az, aki reményt adhat az újbóli Magyarország megteremtésének.
Véleményem szerint ezért kel a jobbikra szavazni.
almalibre
Nem hiszem, hogy előnyös mindent összemosni egy kis hanggulatkeltés okán... Nagyon örülök Orbán kijelentésének: "A profi labdarúgásra nem szabad, az iskolai sportra, az utánpótlás-nevelésre viszont kell költségvetési pénzt költeni." Annál inkább, mert köztudottan foci-buzi. A debreceni nagyerdei stadionon bizony már nem segít egy felújítás, újat kell építeni, persze nem ez a legfontosabb teendője egy új miniszterelnöknek. Egy stadion egyébként – bár leginkább focimeccsekről hírhedt – megfelelő tervezéssel sok egyéb sport és kulturális eseménynek tud otthont adni ( koncertek, virágkarnevál, stb. ).
pacsirta
Akkor én most alakítok egy új pártot!
Ha rám bíznák az országot, tuti rendbe raknám 3 év alatt.
Ne lopj. Ez a párt neve.
Lehet csatlakozni!!!!
A feleségem lenne a pénzügyminiszter, mert csodálkozom rajta, hogy betudja osztani a kevés pénzt,. Édesanyám lesz az államfő. Ő biztos igazságos lenne mindenkivel. 52ezer a nyugdíja. Nincs elszállva!
Lehet róla szó?????
szaboria
@pacsirta: öteleted van csak már te is elkövetteél egy hibát az összeférhetelenség.Családtagok kizárva.
pacsirta
@szaboria: Ajjajjj!
Igazad van.
Erre nem is gondoltam.
Pedig éppen kezdtük írni a programot.
Hát ezt beismerem , elkúrtam.
1951
Micsoda "népszerűség"! Végigolvastam a véleményemre adott hozzászólásokat!Örömmel tapasztalom,hogy van némi fejlődés, hisz egészen kulturáltan történtek meg a hozzászólások bejegyzésemre adott válaszként!Csak így tovább,sikeres hozzászólásokat kívánok a továbbiakban is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.