Súlyos büntetést kapott az az ügyész, aki szóváltásba keveredett a Cozma-gyilkosság egyik gyanúsítottjával Sztojka Ivánnal. A megyei főügyész hivatalból rendelte el a vizsgálatot és kizárta az ügyből a magából kivetkőzött ügyészt.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kir
@Meggyfavesszo: "A Vád erős bizony, csak nincs elég bizonyíték és nincsenek megfelelő tanuk és senki se vall a másikra"

Én gazdag vagyok, csak az a sok pénz hiányzik, luxusautók sincsenek, és a nők sem környékeznek meg.
szaboria
@Meggyfavesszo: Utólsó mondatodban van igazság, mert akkor gyorsan vallanának. Sztojka meg az ügyvédje is jól trükközik ha zárolnának minden vagyunukat akkor nem lenne pénzük drága ügyvédekre akik kimosák öket.Az APEH-nak kellene jelenteni ilyen esetben az ügyészségnek , hogy vizsgálja ki a vagyonosodásukat. Bodzaszedésből nem lehet igy meg gazdagodni.Már intrejut is fog adni a Hir Tv-nek.
hitman
ÁPRILIS!!!!! Tudjátok kire szavazzatok!
vukkocska
@Meggyfavesszo: teljesen igazad van abban, hogy a romák között a legnehezebb kinyomozni, hogy valójában ki ölt. A büntetőjog pedig olyan, hogy csak azt lehet büntetni, aki ténylegesen gyilkolt. A többi lehet társtettestől kedzve bár mi, de gyilkos nem. Sajnos nem volt térfigyelő kint az utcán, ahol a gyilkosság megtörtént. "Egyiket" sajnos nem lehet büntetni, csak "azt".
vukkocska
@hitman: tudom:), meg szerintem a legtöbb ember tudja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.