Súlyos büntetést kapott az az ügyész, aki szóváltásba keveredett a Cozma-gyilkosság egyik gyanúsítottjával Sztojka Ivánnal. A megyei főügyész hivatalból rendelte el a vizsgálatot és kizárta az ügyből a magából kivetkőzött ügyészt.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1951
Szegénykémet, nagyon megsérthette az ügyész! Nálunk meghalhatnak emberek,csak nehogy véletlenül is említsük a cigány szót! Bizonyára nem véletlen, hogy előzetes letartóztatásban van Sztojka "Őfőméltósága, jajj le ne írjam ,hogy cigány őurasága"! Lehet, hogy csak a tárgyalás megakasztása céljából csinálják a cigányok az ügyvédjeikkel együtt ezt a "cirkuszt"!!
Kakastoll
....és az ügyészt kicserélik egy humánusabbra, aki majd a rasszizmus elkerülése végett kegyelembe részesíti.
luciferi
@Kakastoll: vagy be tudják a családját fenyíteni. Ez a módi ezeknél.:(
vukkocska
Ettől a kis kitérőtől még el lesznek ítélve. Szerintem a kizárt ügyész örül, hogy nem kell ebben a szörnyű ügyben a vádat képviselnie. Sok mindentől megkíméli magát. Az viszont tény, hogy az ügyész semmilyen körülmények között nem ragadtathatja el magát. Ha erős a vád, zsebredugott kézzel képviselheti.
profon
Most vettem be egy tudatmódosító cukorkát,úgyhogy nyugodtan kijelenthetem,dögöljön meg az összes szemét hetedíziglen aki egy ártatlan sportolót megöl !
vukkocska
@profon: módosítanám: bárkit megöl.
Megfontolt
@vukkocska: "Ha erős a vád, zsebredugott kézzel képviselheti."

A Vád erős bizony, csak nincs elég bizonyíték és nincsenek megfelelő tanuk és senki se vall a másikra és mindenki hazudik, hogy mentse az írháját és máig nincs meg a gyilkos fegyver és..............

Nagy gebasz lesz ebből a nyomozásból és bizonyításból.
Lassan 1 éve, hogy megölték.
Mindenki tudja, hogy a 15-20 gyanusított között van a gyilkos. Van egy tucat tanu, aki sokmindent látott(vagy mégsem?). Van belső kamera felvétel. (volna külső kamerafelvétel is, de véletlenül pont aznap nem volt bekapcsolva.........).

Miért nem tudjuk még mindig, hogy kik pontosan a gyilkosok?
Még kell 1-2 év mire kiderítik?
Mert ha 1 év alatt lószart se tud az ügyészség és rendőrség, akkor 2 év múlva is itt fog tartani:(

Egymást védik a jó cimborák, egymásnak falaznak.............
Nem lenne lelkiismeret furdalásom, ha mind a 15-20-at annyi évre kellene börtönbe küldenem mint azt az egy gyilkost, kiért kiáll ez a teves banda!
Majd ezek után mindenki elgondolkodna, védjem vagy ne védjem a genyó haveromat, zsarolómat, társamat vagy ki a rossebet.

Sőt, azt mondom, legyen ismét halálbüntetés. Ítéljük el az "egyiket", egyből tudnánk melyik szúrt!
kir
@Meggyfavesszo: "A Vád erős bizony, csak nincs elég bizonyíték és nincsenek megfelelő tanuk és senki se vall a másikra"

Én gazdag vagyok, csak az a sok pénz hiányzik, luxusautók sincsenek, és a nők sem környékeznek meg.
szaboria
@Meggyfavesszo: Utólsó mondatodban van igazság, mert akkor gyorsan vallanának. Sztojka meg az ügyvédje is jól trükközik ha zárolnának minden vagyunukat akkor nem lenne pénzük drága ügyvédekre akik kimosák öket.Az APEH-nak kellene jelenteni ilyen esetben az ügyészségnek , hogy vizsgálja ki a vagyonosodásukat. Bodzaszedésből nem lehet igy meg gazdagodni.Már intrejut is fog adni a Hir Tv-nek.
hitman
ÁPRILIS!!!!! Tudjátok kire szavazzatok!
vukkocska
@Meggyfavesszo: teljesen igazad van abban, hogy a romák között a legnehezebb kinyomozni, hogy valójában ki ölt. A büntetőjog pedig olyan, hogy csak azt lehet büntetni, aki ténylegesen gyilkolt. A többi lehet társtettestől kedzve bár mi, de gyilkos nem. Sajnos nem volt térfigyelő kint az utcán, ahol a gyilkosság megtörtént. "Egyiket" sajnos nem lehet büntetni, csak "azt".
vukkocska
@hitman: tudom:), meg szerintem a legtöbb ember tudja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.