A Hír Televízió információi szerint ultimátumot adott az MSZP vezetése Hagyó Miklósnak. A volt főpolgármester-helyettesnek keddig kell döntenie arról, önként lép vissza a budapesti listáról vagy a párt veszi le onnan.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
Hagyó nem követett el hibát eddig! Majd csak akkor lehet erről szó, ha az ártatlanság vélelme, de ismerjük ....
zolibatya
vukkocska............tegnap is olvstak be híreket /atv/.......Ha, nem védik meg azokat,akik hibát követnek el, akkor mesterházyval kezdődik,és végződik a lista....
inkvi
@zolibatya53: Nem csinált ez a mesterházy eddig semmit, nem is hibázhatott! Legnagyobb cselekménye a "T" szakáll levágása volt!
Csubaka
"Akit igaztalanul vádolnak, megvédjük, akiről pedig kiderül, hogy hibát vétett, nem védjük meg, és ez általánosságban igaz - mondta Mesterházy Attila"

Tisztelt Mesterházy úr!
Nem csak retorikai, hanem polgári jogi különbség is van a HIBA VÉTÉS és a BŰNÖZÉS fogalma között, mind az eljárást (az első esetben szabálysértésnek minősül, míg a másodikban bűntettnek), mind pedig a következmények tekintetében.
Lendvai Ildikó azt mondta, hogy elege van abból, hogy mások helyett kell szégyenkeznie. Hát van miért,de saját maga miatt is! Ha az országot vezető (mit vezető, foggal körömmel terelgető) MSZP vezetősége képtelen különbséget tenni a tévedés és a bűnözés között akkor nagyon nagy baj van mind az etikájukkal, mind pedig a baloldalinak hazudott értékrendjükkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.