Antal Attila korábbi BKV vezérigazgató és Balogh Zsolt volt megbízott vezérigazgató is terhelő vallomást tett Hagyó Miklós (MSZP) volt főpolgármester-helyettesre - értesült az atv.hu rendőrséghez közeli forrásokból.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

petmail13
Remélem idővel eljutunk az igazi nagy fejesekhez is, mint pl Gyurcsány Bajnai, de szerintem ez egy hiú ábránd.
Megfontolt
Az lesz majd a poén, hogy hiába bizonyítanak bármit is Hagyóra, MSZP listán maradthat, majd bekerül parlamentbe, majd menteli jog és ............:)
szaboria
Au új választásokig van mentelmijoga . A BKV vezetésért csak a fövárosi önkormányzat felelős.Ugyanis a miniszterelnöknek nem ez a feladata elöbb tájékozódni vagy ellehet olvasni milyen feladatai van egy miniszterelnöknek.
zolibatya
Ez már nem bili.....itt komolyabb mennyiségről van szó.....ezt, az mszp sajnos nem érzékeli ,mert nyakig van benne....
furfang
@zolibatya53: ezt a 8 évet másképpen nem lehetett volna megcsinálni, csak a teljes vezérkar, minimum a főosztályvezetőkig, lemenő bevonásával. Miniszteriális, állami vállalati és önkormányzati szinteken. És ehhez jönnek még a különféle párt kötődésű alapítványok, egyesületek. Ennek a megszámlálhatatlanul sok pénznek nagyon sok csatornán keresztül kellett elfolynia, mert itt ezermilliárdos nagyságrendű összegek mentek el a közösből látszat nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.