A fő kérdés, hogy miként viszonyuljon a radikális párt a mentelmi joghoz, amely ellen programszinten küzd.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@benhur: Nevetni fogsz, de én sem oltattam be magam!! Miután szeptembertől decemberig "nem tudtam megkapni az ingyenesen járó oltást" úgy döntöttem, hogy akkor az nem is olyan fontos!! Decemberben a lányom megvette a szérumot, ami még mindíg ott van a hűtőben, majd eltüntetem!!
Fentiek ellenére még mindíg azt állítom, hogy a szérum jó(!), aki teheti oltassa be magát!! Nálunk rajtam kívül az egész család be van oltva!!(Én megengedhetem magamnak, hogy "fertőzésveszély esetén" ne menjek sehová, ahol fertőződhetnék!!)
Az oltóanyag körüli cirkuszt pedig tényleg a Pesti cége miatt csinálták a sarlatánok!!
marlin
@benhur: A cikkel kapcsolatban meg a "G pont körüli tudományos információk" jutottak
csikknorisz
@barew7: Osztrakiaban mar beetettek a nepet anno Haider satanista nepirto neonaci fasiszta uralmaval, elhisznek akarmit. Vajh a magyar libsiszoc partok miert nyilatkozgatnak szinte egymassal versengve osztrak es nemet lapoknak?
vinetu85
Ez csak egy hecc kampány Budaházival. A Jobbikot szeretnék a regnáló pártok kiütni a nyeregből. A Jobbik is meg tesz mindent a politikai foglyok kiszabadításáért de törvényes keretek között.
Nem csinál semmi olyat ami a jelenlegi törvényekbe ütközik.
Ha eljön az ideje, akkor felül fogja vizsgálni, hogy kit miért ültettek le, jogosan vagy ártatlanul. Ez a vizsgálat pedig tisztességes és korrekt lesz.
kiscserkész
Úgy korrekt, ha a másik félt is megszólaltatjuk. Tudom, hogy ez a fórum szerkesztőknek már ne hír, de hátha másként fest így dolog.

kuruc.info/r/7/54611/
kiscserkész
@marlin: Ha meg vagy győződve a vakcina jóságáról, akkor adasd be magadnak. Ne dobd ki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.