Radikális változásra: az önrendelkezés visszaállítására, az állam szerepének átalakítására, a nemzeti egység megteremtésére és az emberi jogok érvényesítésére van szükség Magyarországon - jelentette ki Morvai Krisztina, a Jobbik európai parlamenti képviselője vasárnap Szegeden.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
profon
@marlin: Így van ! Annyira nyomasztó ,hogy folyamatosan csak a felszínt kapirgáljuk és teljesen elveszett a realítáérzékünk. Aki a világegyetemben nem képes magát elhelyezni és nem képes felfogni ,hogy milyen jelentéktelen és mennyire nincs eszköze a dolgok befolyásolására az elvesztette,vagy meg sem találta a fonalat ami mentén haladhat. Ahelyett ,hogy minden reggel a seggét verné a földhöz örömében ,hogy nem csak álmodta, hanem tényleg emberként élheti meg ezt a csodát amiben létezünk,nekiáll azzal foglalkozni ,hogy melyik pénzéhes agyatlan csapathoz tartozzon. Kétségbeejtő ,hogy nem tudjuk túltenni magunkat a napi történéseken és nem vagyunk képesek elkezdeni végre élni !!!
barew7
@marlin: @profon: www.morvaikrisztina.hu/

Én nem ragadnék le az egyoldalú Jobbikot mocskoló média mellett, az éremnek legalább kettő, (néha három oldala is) van...
szaboria
@barew7: Ha meg hallgattad akkor te nem értetted a lényegét , hogy termeljenek az Afrikaiak, hogy önrendelkezők legyenek. Az ottani szárazság befolyásolja a termelés lehetőségét. Nézd csak meg Etiópoát.Nem is az Afrikai nép problémájáról beszélt hanam megint más európai országok termeléséről. Egy képviselő nem tud az adott témához szólni , helyette másról kezd beszélni az ne kérjen szót abban a kérdésben.
csutak
Ez a nő visszaélt a diplomája és jogi tudása adta lehetőséggel.
Szívesen elmennék vele egy elmevizsgálatra egy feltétellel:
A hülyébb zárt osztályra kerül!
grti7336
Ez az egész kis magyar abszurd. Miért kellett ennek a nőnek EU-képviselőséget
vállalni, ha elvből és zsígerből utálja az európaiságot ?
Kakastoll
@csutak: Vesztenél...ő nem hülye...hanem politikus.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.