"Kérem szépen, nem önnél van a szó. A menetrendet előre tisztáztuk, kérem, kérem legyen udvarias és kövesse a szabályokat, mint mindenki más" - fejezte be az elnök.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
Ez a cikk emelte a Krisztina imását, mert legalább látják, hogy van a magyaroknak is képviselete. Én elfogadom a beszólását, mert sem az unióra, sem pedig a náto ra nem szavaztam én magyar akarok lenni, nem kilóra eladott marha. Mondhat bárki bármit, a jobbik a befutó áprilisba. A többi répalevél. Szebb Jövőt! Mindenki leírhatja a véleményét még azt is, hogy valaki negyven öt évesen klimaxos, hatvankét évesen (Lendvai) meg tini. A lényegen nem változtat.

profon
@kir: Szerintem nyaktól lefele ne kritizáljuk a hölgyet ,mert még le"icipicizi" a farkincámat !
kir
@benhur: Figyu, ne törd magad a téma elterelésével. Nem fog összejönni.
kir
@profon: Attól tartok, hogy egy hasonló kaliberűt el is fog sütni Brüsszelben.
profon
@benhur: Nem értem mit szerettél volna ezzel bizonyítani ! Ezek a kérdések inkább voltak "Torgyániak" mint egy tényleg felkészült igazi szakember Pl:Gráf József megnyilvánulásai !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.