Elindította személyes találkozásokra alapozott kampányát a Jobbik: a párt két prominense két különböző helyszínen tartott fórumot.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Ez így nem egészen korrekt. A TV2 meg az RTL Klub csak kiszolgálók, a bűnösök a mögöttük álló nemzetközi, ZS kategóriás oligarchia.
profon
Nálunk kb 40 magyarnyelvű csatornát lehet fogni, úgyhogy aki akar, nézhet minőségi műsort is. Tudomásul kell venni hogy az emberek többsége igénytelen. Hiába adna színházi közvetítést az M1,ha a nép főzőcskézős adásokat akar nézni ! De mondok még valamit ! Lehet például könyvet olvasni, rádiót hallgatni,vagy netán sportolni is. Morvai Krisztina egyébként úgy működik mint egy kereskedelmi csatorna. Harsány, magamutogató, szuggesztív,túl sokat reklámozza magát és káros az emberek személyiségfejlődésére !
kir
Szerintem meg az előző is annak idején A választás volt, és a négy év múlva esedékes is akkor majd A választás lesz.

Persze Krisztinához képest az én tudásom ehhez kevés, mert nem vagyok egyetemi professzor, és nem szoktam beordibálni munkahelyi megbeszéléseken sem.
bigyibogyo
@profon: Pont a főzőcske fáj?:) Hát honnan tanuljon meg a sok szingli főzni?:P
Volt olyan csajom akin kifogott a mirelit túrógombóc. A főzőcske közérdek :)
Amúgy meg, TV2 olyan nézettségi adatokat produkál, hogy nemigen lesz már sokáig.
Hisztike jellemzéséhez +1

@kir: És gondolom megfelelően is öltözködsz. DE ezt csak óvatosan valld be mert lehet hazaáruló, de legalábbis magyar ellenes leszel!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.