Tanúim vannak - nyilatkozta Molnár Oszkár, edelényi polgármester néhány nappal ezelőtt az Észak Magyarország című megyei napilapnak arról a kijelentéséről, miszerint terhes nők ütlegelik a hasukat

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
safi
@szaboria: szerintem jó ideje a nálunk elterjedt (ál)liberális gondolkodásnak köszönhetően úgy érzi, hogy ott követte el a hibát, hogy megszólalt. Így lehet megölni az ügyeket, a következő majd tízszer meggondolja, mielőtt szól.
petmail13
@szaboria: Majd tisztázódni fog, de azt mondom, olyan, hogy egy eset olyan nincs, egy esetről tudnak olyan van olyan lehet, de ha már egy eset van, akkor biztos hogy van több is, csak azt még nem tudják.
Hókuszpók
Hajrá Oszkár!
Remélem sikerül bizonyítani, és a tettes/tettesek elnyerik méltó büntetésüket!
És utána lehet elnézést kérni Molnár Oszkártól! Mindenkinek!
Január
Biztos, hogy van valami, ha Szabó Éva MSzP-és képviselő, Moldova György iró, Molnár Oszkár Fideszes képviselő és a B.A.Z. megyei Rendőrfőkapitányságon is a magzatkárosításról beszélnek.

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél!
safi
Valószínű érdemes volna megnézni az emelt családi pótlékok alakulását is.
luciferi
Majd a Mohácsi viki megmondja, mi a frankó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.