Tanúim vannak - nyilatkozta Molnár Oszkár, edelényi polgármester néhány nappal ezelőtt az Észak Magyarország című megyei napilapnak arról a kijelentéséről, miszerint terhes nők ütlegelik a hasukat

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
safi
Miután meghurcolták, nevetségessé és hiteltelenné tették, most lassan kiderül, hogy nemcsak, hogy igazat mondott, még bizonyítani is tudja. Nálunk a pc beszéd fontosabb, mint az igazsággal szembesülni.
szaboria
@safi: Az hogy az ujság hogy irja le az még nem biztos. Itt is csak 1 emberről irnak de Molnár többes számban jelelntetteki,hogy direkt szülnek ilyen gyerekeket.Kiváncs leszek, hogy fog ez az ügy befejeződni mert Molnárnak ha letelik a mentelmijoga akkor neki is elkell számolnia.
KLA
Igaza van Molnár Oszkárnak !!!
Ebben az országban nem lehet igaza senkinek, mert "magasabb érdekek érvényesülnek"
- Nézd meg a régebbi nagyobb ügyelket !! -Szétbeszélik (mindenki már unja ) , - kiforgatják ,- azt akinek igaza van meghurcolják, nem beszélve arról hogy még le is titkosíthatják (25-50 év)
Nem igen tallálkoztál olyannal , hogy rövid időn belül példás és igazságos itélet született volna ebben az országban.
vukkocska
@KLA: általánosítani nem lehet. Ez vonatkozik Molnár Oszkárra is. Mert ha nem általánosított volna, hanem konkrétumról beszél, hogy éppen konkrétan kiről van tudomása, elkerülhette volna azt a hadjáratot és tüntetést, amit ellene szerveztek.
safi
@vukkocska: ha jól emlékszem úgy fogalmazott, hogy a romák lakta területen gyakori, hogy a nők stb..... Szerintem az általánosítás az lett volna, ha azt mondja, hogy a roma nők csinálják. A gyakori szó miatt nem általánosítás. De szeretem ezeket az ügyeket, ahol nem a lényeggel (mármint a magzatkárosítás) foglalkoznak, hanem belemagyarázott szavakon lehet lovagolni....
Ez nekem kb. olyan mintha téged vernének az utcán, és én azon aggódnék, hogy esik az eső, és meg is fázhatsz közbe.
kiscserkész
Jobbik garantálja, hogy az ő parlamentbe jutásuk után nyilvánosan lehet ezekről az esetekről beszélni, sőt általánosságba is, mert nagyobb részük ezt csinálja. Vége a tabuk időszakának.
petmail13
@szaboria: Ugye van annyi matematikai statisztikai ismereted, hogy ha van 1 valamiből akkor szinte 100% biztos, hogy van több is.
Tudod Nagy számok törvénye!!!
szaboria
@petmail13: Láttad a déli hiradót azt nyilatkozta a rendőrségi szóvivő nem tisztázott,hogy mitörötént. Satisztikával itt ne gyere mert 1-is lehet 100% de ha 1000-nél nézed az 1 akkor szerinted mennyi?
safi
@szaboria: mégis mi lehet bizonyítás egy ilyen ügyben? kamerával venni, egy kalapácsozást? Ha az nincs, akkor pedig ne beszéljünk róla (hiába a sok zakkant gyerek), és ne is említsük, mert rasszista?
szaboria
@safi:Molnár ott követteel a hibát,hogyha ténylegesen tudta kikről van szó azzon kellet volna feljelentést tennie ,azóta sokviz lefolyt a dunán igy nagyon nehéz lesz ezt az állitását igazolni.
safi
@szaboria: szerintem jó ideje a nálunk elterjedt (ál)liberális gondolkodásnak köszönhetően úgy érzi, hogy ott követte el a hibát, hogy megszólalt. Így lehet megölni az ügyeket, a következő majd tízszer meggondolja, mielőtt szól.
petmail13
@szaboria: Majd tisztázódni fog, de azt mondom, olyan, hogy egy eset olyan nincs, egy esetről tudnak olyan van olyan lehet, de ha már egy eset van, akkor biztos hogy van több is, csak azt még nem tudják.
Hókuszpók
Hajrá Oszkár!
Remélem sikerül bizonyítani, és a tettes/tettesek elnyerik méltó büntetésüket!
És utána lehet elnézést kérni Molnár Oszkártól! Mindenkinek!
Január
Biztos, hogy van valami, ha Szabó Éva MSzP-és képviselő, Moldova György iró, Molnár Oszkár Fideszes képviselő és a B.A.Z. megyei Rendőrfőkapitányságon is a magzatkárosításról beszélnek.

Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél!
safi
Valószínű érdemes volna megnézni az emelt családi pótlékok alakulását is.
luciferi
Majd a Mohácsi viki megmondja, mi a frankó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok