A Fővárosi Közgyűlés vagyonnyilatkozat-ellenőrző bizottsága fideszes elnöke szerint a szocialista Horváth Csaba helyett a politikus titkárnője javította ki és írta alá a kormánypárti képviselő vagyonnyilatkozatát.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Azért ha jól javította ki, mért olyan baj, hogy ő írta alá. Attól függ persze, hogy okiratnak minősül a nyilatkozhat, vagy sem.
vukkocska
Na, vettem a fáradtságot, és megnéztem a vagyonnyilatkozatot. Abban egy darab javítás sincs, az adatokat női kéz töltötte ki, a pénzmozgása más írással, férfi írással van kitöltve. Az aláírás pedig inkább férfira vall, mert egy elnyújtott, olvashatatlan valami. Lehet, hogy megint csak kavarás van? Már mibe fognak belekötni. Persze, aki a vagyonnyilatkozatot ellenőrzi, annak a vezetője Fideszes hölgy. Nem kellett volna előtte esetleg Molnár Csabát megkérdezni, hogy mi erről a véleménye?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.