Már az interneten is folyik a két nagy párt miniszterelnök-jelöltje között a harc. Orbán Viktor a napokban a Facebook nevű közösségi portálon arra kérte a szavazókat: segítsenek ötleteket adni arra, miről szóljon holnapi évértékelő beszéde. Mesterházy betámadta az ellenzéki vezetőt, és egy videomegosztóra feltett filmen kérdések sorát intézte hozzá.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Kiváncsi lettem volna a válaszokra, de ezek szerint csak maszatolást várhatunk válasz helyett.
Kár!
Csak nehogy bőjtje legyen az ilyen hozzáállásnak, hogy minden jövőbeni elképzelést titkolnak....., akkor mi alapján lehet választani?
Ma a személyes "szimpátia" már kevés.
petmail13
Ez tisztára úgy néz ki mint Osama bin Laden üzenetei, ő szokott ilyen nemzeti zászló mögötti videón üzengetni.
vukkocska
Megnéztem. Nem beszólt, hanem kérdezett.Költői kérdések voltak csupán, mert válasz nem fog érkezni, közölte a Fidesz sajtósa.
petmail13
@vukkocska: Igaz jobban utálom az MSZP mint a Fideszt, de ez a fajta politikai kampány nagyon irritál a Fidesz részéről, hogy nem válaszol egyértelműen csak támad, vitára nem megy ki stb stb.
csutak
"Költői kérdések voltak csupán, mert válasz nem fog érkezni, közölte a Fidesz sajtósa."
Persze, hisz nincs mondanivaló!
Csubaka
Már az indítás alapjaiban félre sikerült
Ugyanis nem "két nagy párt", hanem egy 'nagy párt' és egy tömegbázisát, múltját és ideológiáját vesztett politikai amőba választási cirkuszának lehetünk a tanúi most már a neten is.
Mesterházy nem a jó kérdéseket és nem jó helyre tette fel! Saját pártjának vezetőit kellene elszámoltatnia a párt három kormányzati ciklusán átívelő dolgairól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.