A politikus hangsúlyozta, hogy okos államra, emellett pedig erős társadalomra, erős demokráciára, erős gazdaságra, valamint erős vállalkozókra van szükség. A volt pénzügyminiszter szerint erős jegybank kell, amely ellensúlya egy rossz költségvetési politikának.

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
Neki tiszta a keze a majd 20 éve lenyúlt 16 milla végkielégítéssel, amit át tett a felesége vagy anyósa cégébe! Ez a magyar vesztes minelnök tiszta-kezűsége! Azt a csomagot én is kibontottam volna, ma nem lenne gondom!
Hagyjátok magatokat ékes szavakkal etetni! Ettől jól fog lakni az ország nyomorgó népe és a hajléktalan sem fog fázni!
vukkocska
@mandiner: nem arról van szó, hogy itt bárki rá akarjon beszélni arra, hogy hová tedd az x-et. De aki nem érti Bokros beszédét, nem biztos, hogy a beszéddel van baj. Lehet vele egyetérteni, és lehet tiltakozni, de megérteni mindenféleképpen.
mandiner
@inkvi: Már nem csak a hajléktalan fázik!
mandiner
@vukkocska: Ki mondta hogy nem értem Bokros bszédét?? Csak nem kérek azokból amit elmondott...a tönkrement fogaimat is neki köszönhetem!
mandiner
@mandiner: Többek közt...meg sok-sok mindent ! Nem akarok több 1995-t, meg nem akarok több 2002-2010-t! Fura módon mindkettő Maszop-éra(((
inkvi
@vukkocska: Örülök, hogy Te érted, mint mond! Nem elvek kellenek és hiány-politika (külföldi tőke kiszolgálása)! Egyiktek sem látja sajnos, hogy az Ejrópai nagy tőke fizeti Lajcsit és eladja az országot! Feláldozná a népet a saját további milliárdosodása érdekében!
Ennyire egyszerű a tétel! Amit a vak is lát! Főleg az MDF és az SZDSZ! Gyurcsányék meg izraellel tárgyalnak, hogy kimenekítsék magukat ebből a bokrosi slamasztikából!
Itt marad az LMP, a FIDESZ, a JOBBIK (ki nem xarja le); de itt maradunk mi is: a pór nép!
Talán el kellene gondolkodni a tényeken és a feltételezéseken is; ne talán tán!
Okossággal nem lehet gátakat átugrani!
Csiszolni kellene az észt, de nem köszörűvel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.