A politikus hangsúlyozta, hogy okos államra, emellett pedig erős társadalomra, erős demokráciára, erős gazdaságra, valamint erős vállalkozókra van szükség. A volt pénzügyminiszter szerint erős jegybank kell, amely ellensúlya egy rossz költségvetési politikának.

Forrás: belfold.ma.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin
Szeretnék egyetérteni Bokrossal abban, hogy ne kevesen fizessenek sok adót és járulékot, mindenki járuljon hozzá a közköltségekhez!! Ennek feltételei azonban ma Magyarországon jórészt hiányoznak!! A tisztességes adó- és járulék megfizetéséhez fizetőképes adózók kellenek!!
Ha a Bokros (vagy bárki más) adó- és járulékfizetésre akarja kényszeríteni a segélyből, nyugdíjból, minimálbérből élőket, akkor gondoskodjon arról is, hogy - megélhetésük veszélyeztetés nélkül - azt meg tudják fizetni!! Sajnos a Kádár-rendszerből "hozott" jövedelemszerkezet a napig nem biztosítja a munkajövedelembe a járulékok fedezetét!!
Az "igazságos közteherviselés" feltételeinek kimunkálásának ez is része lehetne!!
mindenlében
végighallgattam az egész beszédet, végre valami józan, szakmai, bíráló és iránytmutató politikai megszólalás. Lehet vele egyetérteni, lehet vitatkozni, de okos, értelmes, racionális, és közérthető. Jobban tette volna a hír-tv, ha leadja ezt a programbeszédet,és nem éjjel-nappal az orbán-beszédet nyomja. Nagyon remélem, hogy eljut a fanatikus orbán-hívőkhöz is, hátha áttör némi fénysugár a sűrű ködön is, esetleg sokan elgondolkoznak azon, mi is a tétje a voksunknak.
mandiner
@mindenlében2kanál: Bokros engem már egyszer nagyon megszívatott, a Fidesz viszont nem! Tehát egyértelmű hogy hova teszem a voksom!
Január
@mindenlében2kanál: Mint közgazdásznak igaza van, csak a politika majd félreviszi nótát!
kiscserkész
Engem meg már mind magszívatót, ezért én is tudom, hogy hová teszem az X - t.
marlin
Mondhat, Bokros amit akar, akkor is van aki szereti, gyakran ha szívatják!! :))
inkvi
Neki tiszta a keze a majd 20 éve lenyúlt 16 milla végkielégítéssel, amit át tett a felesége vagy anyósa cégébe! Ez a magyar vesztes minelnök tiszta-kezűsége! Azt a csomagot én is kibontottam volna, ma nem lenne gondom!
Hagyjátok magatokat ékes szavakkal etetni! Ettől jól fog lakni az ország nyomorgó népe és a hajléktalan sem fog fázni!
vukkocska
@mandiner: nem arról van szó, hogy itt bárki rá akarjon beszélni arra, hogy hová tedd az x-et. De aki nem érti Bokros beszédét, nem biztos, hogy a beszéddel van baj. Lehet vele egyetérteni, és lehet tiltakozni, de megérteni mindenféleképpen.
mandiner
@inkvi: Már nem csak a hajléktalan fázik!
mandiner
@vukkocska: Ki mondta hogy nem értem Bokros bszédét?? Csak nem kérek azokból amit elmondott...a tönkrement fogaimat is neki köszönhetem!
mandiner
@mandiner: Többek közt...meg sok-sok mindent ! Nem akarok több 1995-t, meg nem akarok több 2002-2010-t! Fura módon mindkettő Maszop-éra(((
inkvi
@vukkocska: Örülök, hogy Te érted, mint mond! Nem elvek kellenek és hiány-politika (külföldi tőke kiszolgálása)! Egyiktek sem látja sajnos, hogy az Ejrópai nagy tőke fizeti Lajcsit és eladja az országot! Feláldozná a népet a saját további milliárdosodása érdekében!
Ennyire egyszerű a tétel! Amit a vak is lát! Főleg az MDF és az SZDSZ! Gyurcsányék meg izraellel tárgyalnak, hogy kimenekítsék magukat ebből a bokrosi slamasztikából!
Itt marad az LMP, a FIDESZ, a JOBBIK (ki nem xarja le); de itt maradunk mi is: a pór nép!
Talán el kellene gondolkodni a tényeken és a feltételezéseken is; ne talán tán!
Okossággal nem lehet gátakat átugrani!
Csiszolni kellene az észt, de nem köszörűvel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.