Eltitkolta-e a Gyurcsány-kormány az államháztartás 2006-os adatait, és tényleg valótlan számokat állított-e a választások idején? Négy éve a választások közben és után nyilvánosságra hozott adatokban közel ezermilliárdos eltérés mutatkozott. Az ügyet a Fővárosi Ítélőtábla decemberi döntése hozta ismét felszínre.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zenei
Veres és Gyurcsány! két nagyon becsületes ember, akik képesek lennének a magyar népért akár meghalni is!
inkvi
@zenei: Igazad van! Csak már látnám .... , hogy ez trükk volt vagy hazugság!
szaboria
Tegnap nyilatkozott a nemzeti nyomozó hiv. -tól azért kellet elutasitani mert amire a nagy végzetségű Blasai kérte a vizsgálatott az egy munkatervezet volt és az nem tartozik a nyilvánoságra.Szerintem tudta ezt a Balsai mert a tv -ben azt mondogatta már úgysem lesz mentelmijóg felfügesztésére idő, csak a választások útán.Ezis csak a népnek egy kis szinjátszásnem másmint egy lejáratás.A nyomozó is azt mondta hat tudták nem most kellet volna ezzel foglalkozni ha nem akkor rögtön 2006-ban.
alfás
na most mivan a veres-kölykök zsarolós bulijával?apuci mentelmi joga azokra is kiterjed?
grti7336
Hát már tényleg nem látjuk a fától az erdőt. És az tényleg semmi, hogy a FIDESZ
2006-ban azzal akart választást nyerni, hogy " rosszabbul élünk, mint négy éve" ? (Ez nem volt trükk ? Tekintve, hogy sokkal jobban éltünk ezt nem kajálta meg a nép , oszt ezzel már a FIDESZ jogászai sem tudtak mit kezdeni.) A szálka és gerenda mindkét részről jelen van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.