A városban rengeteg múzeum és színház található. A 11 hektáron elterülő város nagy részét parkok, erdők, és ültetvények borítják. Olyan nagy világvállalatok működnek itt, mint pl. a Bosch vagy a Porsche. S a városban több autómúzeum is működik.

Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

noga
Tcat figyelmébe: azért nemcsak Svájc érdekel:))
Tcat
@noga: :D

A Wilhelma zoo / botkert biztos frankó, szívesen megnézném.

A tv-torony meg egész pofás, elegánsabban néz ki, mint ami itt van a Misinán, az elég masszív.
csutak
@Tcat: De az a torony akkor van nyitva, amikor kell, nem úgy mint a Misinán:(
Tcat
@csutak: Papíron a pécsi torony is nyitva van asszem 21:00 - 22:00 magasságáig :) Más kérdés, hogy gyakorlatban biztos nem... meg lehet amúgy sincs nyitva rendszeresen, igazából én mindig csak elviharzom mellette, mikor busszal megyek fel, szal passz.

Apropó, elvileg a busz sem megy már fel, csak 35A megy a Dömörkapuig, sima 35-ös már nem megy... Legalábbis idén eddig 2x mentem volna fel a toronyig, mint egy kis kirándulás kezdőpontja, de mindkét esetben csak a Vidámparkig jutottam. Elsőnek még 35-ként indult a pályaudvarról, menetközben 35A-ra váltva, utána már nem is 35-ként állt be, holott menetrend szerint annak kellett volna lennie. A Misinán nincs lezárva semmi, fel tudna menni pedig.
csutak
@Tcat: Feltoltam a bringát (Opel:) és 15.50-kor zárva:(
noga
@Tcat: igen, nem néz ki túl rosszul, az állatkert szuper lehet

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.