Ha időnk engedi, akkor sokat kirándulunk Írországban. A múlt héten elhatároztuk, hogy ellátogatunk Wexfordba és környékére. Nekem nagyon tetszenek a világítótornyok, már gyerekkorom óta szeretnék megnézni egyet közelebbről. Mivel tudtam, hogy Wexford környékén található Európa legrégebbi világítótornya, ezért nem is volt kérdés, hogy hová menjünk kirándulni.

Forrás: reserva.blog.hu
Feltöltő: noga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tcat
Hát gondolom már megszoktátok(?) az időt, de ez az "állandó" esőzgetés engem egy idő után nagyon zavarna szerintem. Azt ki tudja :)

DE ha már világítótorony. Múltkor keresgéltem tök más témában videókat @ youtube, azt ebbe a kis remekbe botlottam. Egyből eszembe jutott ez az írás :) Végül is kapcsolódik, mert Ír-tenger, meg világítótorony az van benne. Az meg részletkérdés, hogy a navigációs eszközökkel foglalkozó svéd Silva reklámja :)

www.youtube.com/watch?v=Ca0eO9Pjf8A
bubamara
Ízlések és pofonok, nekem lételemem az eső. De egyébként is inkább a hely misztikuma foglal le, amihez csak hozzátesz az időjárás. Pont ettől egyedi:) Egyik kedvenc. Amúgy jó volt a videó:D
noga
@Tcat: hidd el, engem is zavar, aki nem ide született, az nem igazán tudja megszokni (egyébként az íreknek is az időjárás az elsődleges témájuk:))

Nagyon jó a videó, 10 pontos:)))
noga
@bubamara: az biztos, hogy ettől egyedi, de azért kevesebb is elég lenne belőle. Tegnap előtt pl. 24 órán keresztül szakadt az eső, nagy széllel :((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.