Rövidesen nyilvánosságra hozzák a bin Laden holttestéről készített fényképet. Leon Panetta CIA-igazgató jelezte: be fogják mutatni a likvidált al-Kaida vezér holttestéről készített felvételt - adta hírül a brit telegraph.co.uk hírportál. Nem sokkal ezt követően az al-Arabíja hírtelevízió arról számolt be, hogy a bin Laden 12 éves lánya személyesen erősítette meg: apját élve fogták el, majd fejbelőtték. "A felhatalmazás, amivel rendelkezünk, bin Laden megölésére szól. És ezt egyértelművé tették. Ugyanakkor, a (kommandósok) harcszabályai szerint, ha hirtelen felemelte volna a kezét és felkínálta volna, hogy fogják el, akkor természetesen módjukban állt volna elfogni őt. Ilyen lehetőség azonban soha nem állt elő" - jelentette ki az amerikai NBC televízió kedd esti híradójának nyilatkozva Leon Panetta.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Szóval! Osama fegyvertelen volt,nem tanúsitott fegyveres ellenállást!Mégis meggyilkolták!!!!Vajon miért?Ha élve fogják el úgy netán kellemetlen lett volna a yakiknek??????
csutak
Ahogy leírtam:
Védíjat tűzök ki Barack Obama mint felbujtó gyilkos ellen!
Ettől a mocsoktól meg kell a világot szabadítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.