Joe Biden amerikai elnök egy kampánygyűlésen meglehetősen furán viselkedett. Elődjével, Barack Obamával 45 perces interjút adott, majd mereven a közönségre nézett. Barack Obama ezután megfogta a kezét és lekísérte a színpadról.

Joe Biden amerikai elnök lefagyott és megmerevedett egy Los Angeles-i adománygyűjtő kampánygyűlésen – szúrta ki a New York Post híre alapján a mandiner.hu. A kínos szituációt végül Barack Obama volt demokrata elnök oldotta meg, kézen fogta és levezette a színpadról. A videót itt tudja megnézni.

A New York Post szerint a kellemetlen és bizonyos szempontból kétségbeejtő pillanatra azt követően került sor, hogy Biden és elődje 45 perces interjút adott Jimmy Kimmel műsorvezetőnek a Peacock Színházban. Miután az elnökök megtapsolták magukat és közönségüket, Biden tekintete láthatóan megmerevedett. Körülbelül tíz másodpercig mintha a tömegre szegeződött volna a szeme. Ez egészen addig tartott, amíg Barack Obama volt elnök meg nem fogta a csuklóját, és le nem vezette a színpadról.

Joe Biden zavarodott öreg bácsiként csoszogott le a színpadról – Az amerikai elnököt Barack Obama kézen fogta és lekísérte – videó

Joe Biden amerikai elnök lemerevedett a színpadon, majd Barack Obama megfogta a kezét és lekísérte/Fotó: x.com/Chris Gardner

Az incidens több hasonló kínos pillanat előzte meg. Biden ezeken kábultnak vagy zavarodottnak tűnik, ilyen volt például, amikor az olaszországi Apuliában tartott G7-csúcstalálkozón történtek. Ekkor Giorgia Meloni olasz miniszterelnök lépett közbe, óvatosan megfogta Biden kezét, és visszavezette a világ többi vezetőjével készített csoportképhez.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Amerika szégyene mind a két párt részéről, hogy nem tudnak "adni" két normális korú és állapotú elnökjelöltet. Trampli se különb. Ezzel csak azt árulják el, hogy az elnök egy báb.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@izéke: Áá nem, ez a marha a trumpnak adná, az még bírja nyomkodni.
Horizont
Amerika szégyene mind a két párt részéről, hogy nem tudnak "adni" két normális korú és állapotú elnökjelöltet. Trampli se különb. Ezzel csak azt árulják el, hogy az elnök egy báb.
KisTehen
@Peller Anikó: téged bír még valaki nyomkodni?
sándorbence
a nagy ámcsi öreg taták versenye az egyik jobb mint a másik
az ámcsi lovacska na azt még tudnak gyártani
Toller Béla
@Philip Marlowe: Miért a ti zakkantotok nem azt csinál, amit akar ? A mieinek legalább nem ártanak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.