Katalin hercegné Instagram-üzenetet posztolt, melyben leírta, hogy jól halad a kemoterápiás kezelésekkel. A hercegné úgy döntött, ma részt vesz Károly király hivatalos születésnapjával egybekötött rendezvényen. A Buckingham-palota erkélyén is lehet majd látni.

Bár korábban azt nyilatkozta nem lesz ott, úgy döntött, mégis részt vesz az uralkodó hivatalos születésnapjával egybekötött rendezvényen a hercegné – írja a life.hu. Katalin gyermekeivel, a 10 éves György herceggel, a 9 éves Sarolta hercegnővel és a 6 éves Lajossal ül ma hintóba és integet a népnek. Megnézi a felvonulást, ezután Károly királlyal, Vilmossal és a család többi tagjával megjelenik a Buckingham-palota erkélyén.

Sok hónap hallgatás után Katalin ma visszatér – Megszólalt a nagybeteg hercegné és friss fotót is kirakott magáról

Katalin hercegné részt vesz szombaton Károly király születésnapi rendezvényén/Fotó: youtube.com

A 42 éves hercegné azután, hogy bejelentette, rákbetegséggel küzd, köszönetet mondott mindenkinek, akik aggódnak érte, Instagramján posztolt, melyen egy friss fotót is megosztott rajongóival.

"Meghatott az elmúlt néhány hónapban érkezett minden kedves támogató és bátorító üzenet. A betegségem valóban megváltoztatta az életünket, de a sok szeretet, amit kaptunk, Vilmost és engem is átsegített a nehezebb időszakokon"

- írta most közleményében. Katalin arról is beszámolt, hogy még nincs túl a betegségén, a kezelése még hónapokig eltart.

„Jól haladok, de mindenki tudja, aki kemoterápián megy vagy ment valaha keresztül, vannak jó és rossz napok. A rossz napokon gyengének, fáradtnak érzed magad, és hallgatnod kell a testedre, pihenned kell. A jó napokon azonban, amikor erősebbnek érezzük magunkat, a lehető legjobban ki kell használnunk, hogy jól vagyunk"

- fogalmazott péntek esti írásos üzenetében, majd hozzátette: amikor jobban van, megpróbál tevékeny lenni és bízik benne, hogy a nyáron több nyilvános programon is részt vesz.

"Most tanulgatom, hogy a bizonytalanságot miként viseljem türelemmel"

- írta a hercegné, majd úgy folytatta: minden napot meg kellett tanulnia elfogadni olyannak amilyen és időt kell hagyni a gyógyulásra.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Nagybeteg helyett ajánlom a gyógyuló jelzőt, ugyanis az előző határozóval fixáljuk az állapotot, az utóbbival segítjük a talpraállást, ráadásul ennek van éppen aktualitása.
Mindazonáltal szeretném, ha a magyar újságírók ismernék és tudnák használni az anyanyelvüket.

Katalinnak egészséget kívánok, s ha eljön az ideje, legyen méltó királynéje az Egyesült Királyságnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.