Beperelheti egy közel tíz évvel ezelőtt történt szexuális zaklatás miatt Dominique Strauss-Kahnt, az IMF vezérigazgatóját Tristane Banon francia újságíró - jelentette be hétfőn a nő ügyvédje.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@farkas: Gondoltam hogy innen is fog jelentkezni valaki.:-))
Disznópofa
Az ilyen nőt lelőném abban a szent pillanatban, amikor kinyitja a száját. Tegnap rúgták seggbe és ma jutott eszébe? Hülye liba! Annyi ilyen marhával találkozni, ha valami kiderül valakiről, mindig van valaki akinek eszébe jut, hogy ő is egy áldozat..........
Végül is most is megerőszakolják a nemzet nagy részét. Megerőszakoltak bennünket egy új Alkotmánnyal, sőt még egyfolytában zaklatnak különféle perverz játékaikkal, mint a nyugdíj, a gyógyszerek, a felmondás indok nélkül, játékkészletük határtalan és igényeik kielégíthetetlen, mert már azt nem bírja emberi gyomor. Akkor most hol kell tenni a feljelentést nekünk? Minden ezeknek az erőszak elkövetőknek a zsebében van.
Tartsunk népszavazást arról, hogy országunk vezető politikusai csak zseb nélkül járhatnak dolgozni, így nem tudják zsebre tenni az intézményeket, meg megszűnne az üvegzseb is............:-))
batukán
@Csizmás Kond: Nekem első gondolatom az volt, hogy ez nem véletlen. Kihasználták Ő Fő méltó Kanságát.......
Csocsó bá
Eddig miért nem szólt a hölgy?! Miért hallgatott?!
marlin
Strauss-Kahn rajtavesztett!!
Pedig ha minden igaz a vádból, akkor sem tett mást, mint amit a földesurak, mandarinok, püspökök, párttitkárok és kiskirályok megtesznek az idők kezdete óta!!
És az érem másik oldala!!
A "szöszi" némi anyagi juttatás ellenében osztja meg a test örömeit partnerével, reggel a bankba viszi a a keresményét, ahol hamar kiderül, hogy a pénz hamis!!
A szöszi felkiált: Jesszusom, akkor engem megerőszakoltak!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.