Számtalan helyen kaphatunk igazinak nevezett Sacher tortát, mégis némelyik száraz és fullasztó, míg mások ragacsosak a csokoládétól, noha küllemre valóban úgy néznek ki, mint névadó rokonuk. De vajon hogyan ismerjük fel az igazi Sachert?

Forrás: decens.hu
Feltöltő: decens
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
El kell menni Ausztriába.
Ott a cukrászok nem spórolnak, és nem t-e-s-c-o-ban vásárolt hozzávalókból készítik...
feketeözvegy
@Levendula: Így van! Karácsonyra onnan kapok igazit, és nem lehet az itthonival összehasonlítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.