Egy New York-i aukciós ház a száz éve elsüllyedt Titanicról felhozott tárgyakat 185 millió dolláros kikiáltási áron hirdette meg eladásra: szemüveg, ékszer, ruha szerepel a tételek között – és egy 17 tonnás darab a hajótörzsből. Ez kiverte a biztosítékot.

Feltöltő: jano11
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qwertt
Ez kegyeletsértés, de a pénz nagy úr. A Titanic emléktárgyaival jó üzletet lehet csinálni, ami felülír mindennemű emberi jóérzést.
Az_Ember_fia
Tessék csak elolvasni a tengerészeti jogot.
Ami a nemzetek felségterületén kívül esik az nem védett érték!
Nem is olyan régen Skócia partjainál szembesült némely tarthatatlan jogelvvel a társadalom, mert ott a partra vetett holmi azé aki megleli.
Kutyafüle
@Az_Ember_fia: A franc aki olvassa! Szóval ,ha találok mondjuk egy barlangban elásva egy láda kincset, akkor az az enyém?
Akkor én leszek a Montekutyafüle!
Kutyafüle
@qwertt: De persze az sem mindegy, hogy ki fizeti a kutatás költségeit? Ha jól tudom, ide mélytengeri búvárok kellenek?!
qwertt
Pontosan nem tudom, de nem olcsó történetről van szó...
verőce21
3800 méter mélyre lemerülni, óriási költség és technikai előkészület. (10 méterenként egy légkörrel nő a nyomás!)
Valamiből meg kell térülni.

Gondolom a hajótörzsre azért volt "szükség", hogy a kétkedőket meggyőzzék nem egy kalózhajó kincseit hozzák a felszínre. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.