Az orosz és az ukrán különleges szolgálatok meghiúsították a Vlagyimir Putyin ellen merényletet tervező terroristák terveit. Ezt ma az orosz televízió első csatornája közölte. Odessza ukrán városban nemzetközi körözés alatt álló banditákat fogtak el. Vallomásaikból kiderült, hogy a március 4-re kiírt elnökválasztást követően Moszkvában akarták végrehajtani bűnös elgondolásukat. A nyomozás folytatódik. A részletekről a híradó esti számában számolnak be.

Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kacsa0707
Melyik unió áll mögötte mert az unióknak van egy elve, éljen a demokrácia minden áron akár úgy is, hogy összedől három torony, két repülőtől, mintha robbantottak volna, vagy ledől a pentagon egy része, csak hiányzik hozzá a repülő, vagy az Irakiak titkos fegyverekkel rendelkeznek, amit azóta sem találnak stb...
Ugye milyen szép és igazságos a demokrácia!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.