A főpolgármester futóbolondnak nevezte Dienes Jánost, aki Zugló jegyzője ellen is feljelentést fontolgat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Na jó, futópadosnak kellett volna nevezni.
Hibázott Karácsony.
Szegény Dzsoni és Árnika
A bosnyák tér szörnyű! A beépítettség egy dolog, de azok a csúf épületek...
Tragédia!

www.youtube.com/watch?v=qzNDY1VknaQ
Béla333
"„2018. július 6-án Karácsony Gergely (még zuglói polgármesterként) terjesztette elő és írta alá azt a megállapodást, amiben ellenérték nélkül adott (a szintterület 15 százalékáig) közel négyszáz lakás építésére többletépítési jogot a Bayer Construct Zrt.-nek úgy, hogy közben a beruházó kötbérének esedékességétől számítottan a szerződéskötésig és onnantól az időben meglehetősen távoli fizetési időig számítható kamatterheit és értékvesztését elengedte” – írja Dienes.
„Később ugyanennek a beruházónak Horváth Csaba polgármester az előzményszerződésekben vállalt kötelezettségeit 2021. december 16-i tervezetben még ellenérték nélkül engedte volna el, de 2023. november 30-án már a 2,95 milliárd forintos beruházói ajánlatot is kevesellte, helyette már 3,5 milliárd forintot követelt.”

Ezért az a marha nagy egyetértés a DK-MSZP-Párbeszéd szövetség és az újrázni szándékozó Horváth Csaba között...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.