Vasárnap tartják a parlamenti választásokat, amelyeknek eredménye az euróövezet jövőjét is meghatározhatja. Pokoli szoros lesz a küzdelem, de a legfontosabb kérdés: jön-e a drachma?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
A Görög nép elég tapasztalt ahhoz, hogy eldöntse rabszolgák, vagy szabadok lesznek!
verőce21
A görögök bölcsessége vitán felül áll, de akárhogyan lesz is, szűk 10 millió lakos nem fogja eldönteni 450 millió sorsát.
Dr.luigilongo60
@keresztapa: @verőce21: Ezennel nagy tisztelettel jelentem, a görög nép kijózanodott, tényleg bölcs emberek.
Ja, és a győztes párt konzervatív.
Hogy mik vannak?
kamazuka
@keresztapa: Már csak nyugat európai befektetőknek kell az elmaradt adókat befizetniük aközel 60-80%-nyi szállodatulajdonuk után.Akkor azonnal helyre áll a gazdasági egyensúly.A Spanyoloknál is ez a helyzet,csak abban a buliban mi is érintettek lehetünk.
A 90.es évek bankkonszolidációi révén elhíresűlt banki-szálloda építési beruházások rossz pénzkihelyezései révén.Mert a száloda megépűlt és szépen termel is,itthon meg elhitték velünk,hogy a bankot meg kell menteni a csődtől.Mot a bankok feltőkésítésénél ugyanez a helyzet csak burkoltan.
keresztapa
@kamazuka: őszintén erről nincs ismeretem, de nem adtál okot, hogy az általad leírtak
nem fedik a valót, és kételkedjek kommentedben, a bankár világ mindenre képes, csak az igazság ne tűnjön hamisságnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.