Merész képet osztott meg magáról a Twitteren Lady Gaga.. Az anyaszült meztelen fotót a sztár a Twitteren tette közzé: mindössze egy testszínű tanga van rajta, ami teljes egészében megmutatja mi is rejlik az énekesnő fehérneműje alatt.

Forrás: newsee.hu
Feltöltő: Newsee.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Női nemiszerv, vízszintes, négy betű?
- Száj! :-)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@darwin: Már megtettem a lépéseket a mai művelődés felé! :-)
darwin
@lópicigáspár: Előnyben vagy velem szemben,de nagyon utol akarlak érni!Erősen értelmiségi vendégségből jöttem haza az előbb és az intellektus ki akar törni a fejemből.Most tétovázok,hogy algopirin,vagy hp.
Feraj49
Akkor most már eldőlt a világrengető "nagy kérdés", miszerint egyesek azt állították,hogy Gagga férfi ! Minden kétség kizárva ! Hogyan tovább? Mit találnak még ki róla ?
Zsoel
Ez a nő önmagában is egy méretes nemi szerv. A viselkedésével teljesen lejáratja a női nemet.
Dr.Doktorovics trinitron dr.
"Az anyaszült meztelen fotót a sztár a Twitteren tette közzé: mindössze egy testszínű tanga van rajta"Érdekes lehetett már születésekor is,tangába születet!Különben meg nem is látszik semmi ::(((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.