Új lendületet kapott Indiában a rovarirtószerek használata elleni kampány, amelyet a lélekvándorlásban hívők kezdeményeztek, és amelyet immár egy agrártudós érvelése támogat. Szurender Dalal agrárkutató arra jutott, hogy jobb termést hoznak azok a földek, amelyeken a rovarok békében éldegélhetnek, mint azok, amelyeken permetezéssel, pontosabban vegyszerrel irtják őket.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Na ez a barom sem látott még krumplibogarat!
Angelika
@lópicigáspár: Hahahahhaa! Mennyit szedtem gyerekkoromban! Meg petét! :D
lópicigáspár
@Angelika: Én is bio padlizsánt akartam termeszteni, aztán mikor a napi három gyűjtés kevés volt, jött a méreg!
ideals2012
Én helyeslem, minden kártevőnek megvan a maga természetes ellensége, és vannak növények, amiket, ha együtt ültetnek, akkor nem jön se bogár, se gomba, sem egyéb nyavalya rájuk. Fő a biotermesztés.. ! Persze, tudom, hogy a szmog, meg az ólom, meg a növényvédőszerek tartanak össze minket, és lehet, ha nem nyelnénk ennyi füstöt, mérget, meg káros anygot, tán szét is esnénk, de azért meg lehetne vele próbálkozni.. LOL

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.