Tömegverekedés tört ki az oroszországi Szamara megye egyik kistelepülésén, melyre 150 környékbeli cigány támadt. A botokkal, téglákkal, késekkel felfegyverzett támadók az orosz lakosokon álltak bosszút.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Karlo Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
barbarfiver
cigány az cigány.mindegy milyen nép tartja el őket ...
gergely
Ott tuti biztos hogy kapnak ezután.
De az majd nem kap ekkora nyilvánosságot.
Míg ugye nálunk.Hát az úgy kezdődött,hogy jöttek a csúnya gárdistások!
csikknorisz
Nem kis balhé volt ez, ahogy elnézem a képeket. Érdekes (vagy nem is annyira?) hogy erről nem ír a világsajtó, a guglin sem találtam a hírt angol vagy német kulcsszavakkal, csak oroszul, cirill betűkkel beírva. Bezzeg ha az oroszok támadtak volna a cigányokra, már menne nagyban a rasszistázás. Ilyenkor meg nagyban megy az elhallgatás.
csikknorisz
Itt sem írnak le mindent, pl. azt írják: "sérelmezték". Konkrétan rátámadtak az oltást végző tűzoltókra, amiből szintén tömegverekedés lett. Aztán hogy ki ne jöjjenek a népszokásuk gyakorlásából, másnap újrakezdték. Itt egy jelenet: fedpost.ru/images/v-samare-soshlis-stenka-na-stenku-150-cygan-i-100-russkix_39602_0.png
De az oroszok se hagyták magukat, pedig kevesebben voltak, 150-100 volt a "felállás" az orosz sajtó szerint.
Bugajakab
fedpost.ru/sobytiya/39602-v-samare-soshlis-stenka-na-stenku-150-cygan-i-100-russkix.html

Azt írják, a cigányok kábítószer terjesztéssel foglalkoznak, többször megfenyegették az orosz lakosokat, hogy elüldözik őket a saját falujukból. Szemtelen népnek (naglij) tartják a cigányokat. Ott a FÁK-ban még vándorolnak a cigányok. Ha megjelennek egy megye (ez majdnem Magyarországnyi területet jelent) határánál, a rendőrök annyit tesznek, hogy teherautókra rakják őket, átviszik a másik megyébe, hogy legalább náluk ne okozzanak problémát. tesznek. Volt szerencsém a Kaukázus lábainál
( Sztravlopol ) találkozni egy cigány lánnyal. Oroszul és magyarul sem tudott, de cigányul megértettük egymást.
entero
@kerék: Na és mit tud tenni a gárda? Nincs felhatalmazásuk semmire, nem is léteznek hivatalos formában. Jogilag semmivel nem tehetnének többet a rendőröknél, mert akkor őket is elvinnék. Persze, tudom, ők azok akik egy idegenért a saját családjukat is feláldozzák...Kíváncsi leszek az ottani következményekre, már ha napvilágot is lát valaha.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.