Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár pénteken Bakuban elítélte, hogy elnöki kegyelemmel szabadlábra került Ramil Safarov, aki 2004-ben Budapesten baltával megölte örmény katonatársát.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Délelőtt belinkeltem a beszédét (a "technika ördöge" miatt 3x is :), hát nem volt ott nagy dorgálás. Nyalifali, puszipuszi végén egy pár mondatnyi ejnyebejnye, aztán köszönt szépen mindent. Nem tudom, azóta lefordították-e már magyarra, de szinte az egész beszéde Afganisztánról szólt, csókoltatta az azeri katonákat, stb. Ennyit a nagy "elítélésről". Sablonduma az egész. De a magyar sajtó meg tudja etetni az emberrel, hogy qvára érdekli ez a Safarov-ügy Rasmussen urat. Pedig lópikulát, Afganisztán a vesszőparipája, az azeriek meg csinálhatnak akármit, amíg puszipajtások Afganisztán ellen. Itt a beszéde, ha valaki kételkedne, mi a nátó-főnök számára igazán fontos: www.nato.int/cps/en/natolive/opinions_89779.htm

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.