Az izraeli kormányfő azt mondta reméli, hogy elkerülhető a csapás, de ha szükséges, Izrael lecsap az iráni atomlétesítményekre.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KöBüKi
Azt hiszem korábbi véleményem most is megáll.!ISRAELT EL KELL TÖRÖLNI A FÖLD SZINÉRŐL.Mert ami vér,könny és nyomor tapad a zsidók kezeihez,Sztálin és Hitler csak egy kispista.!!!
silber13
@KöBüKi: Bolondnak tetszik lenni!? Születési hiba, vagy Jobbikos továbbképzés?? Egy egész országot lemosni a térképről, milliónyi békeszerető, egyszerűen élni akaró emberrel együtt!? Néhány kardcsörtető féleszű miatt?? / Bár a kardcsörtetés nem kimondottan véletlen! / Aggódom érted...És még egy sorba rakod őket a világtörténelem két legnagyobb tömeggyilkosával?? Javaspnlnám talán a Fejészetet.
varirmag
@silber13: Csak tudod Iránban is él "milliónyi békeszerető, egyszerűen élni akaró ember"
Izraelnek pedig már régen van atombombája. Akkor miért is beszélnek "megelőző csapásról" Az ő atomlétesítményeiket senki sem bombázta le !
Dr.luigilongo60
@silber13: Ez egy betegség mesterségesen szított tünetegyüttessel.
Dr.luigilongo60
@varirmag: Csak a zsidók nem szoktak robbogatni mások hazájában, vagy repülőgépein, ami ugye nem mondható el az arabokról.
A vallási szélsőségesek bármikor képesek felrobbantani az atombombát is, nem fognak egy percnyit sem habozni.
nahát
kellene egy megelőzőcsapást megelőző megelőzőcsapás
Pilóta
Az lesz az utolsó "benyomásod" te ... gó!:-)
Silver
A nyomorék egy képes lenne egy háborút kezdeni mert irán nme ugy ugrál ahogy a zsidók fütyülnek és kimondja az igazat róluk.
silber13
@Silver: Hülyeség! Irán, ha megcsináéka a maga atomfegyverét, nem fog habozni bevetni. Ott aztán találhatsz a politikusok között szellemi toprongyot rogyásig, akik a próféta nevével, meg Allahhal tüzelik a népet. Maguk mögött érezvén a mi qurmányunknak oly +kedves" szomszédos országok segítségét.
Silver
@silber13: A írásod végét nem értem sajnos,vagyis nem világos,mi a drága kormányunk és a szomszédok Iránt segítenék így gondoltad?
silber13
@Silver: Elnézést, kissé pongyolán fogalmaztam. Az Iránt támogató, a magyar kormány számára oly fontos és kedves, szomszédos országokra gondoltam. / Irak, Azerbajdzsán, Pakisztán, Afganisztán. Bocsi mégegyszer.
Csizmás Kond
Amikor valakinek atombombája van és azzal kérkedik, hogy "Ha kell, kész vagyok megnyomni a gombot", akkor nem tudom ki a fanatikus.
Az igaz, hogy Irán szintén az atom felhasználásával van elfoglalva, de még senki nem tudta rábizonyítani, hogy abból fegyver akar gyártani csak feltételeznek, tehát az ilyen gombnyomogatós kijelentések veszélyesebb embert takarnak mint hinnétek.
QQCSI
A hidegháború idején az USA és a Szovjetunió is rendelkezett atomfegyverrel,
de szerencsére mindketten tudták, hogy öngyilkosság lenne "megnyomni a gombot".
A hülye bibliai tesók: az arabok meg a zsidók viszont elég agyamentek...
zabhegyező
@QQCSI: Meg Albion, Francia hon, Izráel, Pakisztán, India, Délafrika ... akik vezetői tudták, hogy nem szabad használni!
Erre a zsidók?
csikknorisz
Ha ilyen faszok vezetik a világ országait évezredek óta, inkább az újratervezés gombot kéne megnyomni valahol magasabb szinteken.
gabrella
Netanjahut kéne lecserélni új gombra (vagyis nem nyomogatóra).
nahát
@Dr.luigilongo60: izrael csak úgy megtámad országokat! pl egyiptom, ciszjordánia
Mit neki még egy!
Dr.luigilongo60
@nahát: Oszték van erre valami bizonyíték a hantázáson kívül, ha jól tévedek anno a 60-as végén is egyiptom támadta meg Izraelt, vagy más történelmet olvastunk netán?
Dr.luigilongo60
@nahát: Most tényleg komolyan gondolod a fenti ökörségeidet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.