Daruba csapódott London belvárosa fölött egy helikopter a szerda reggeli csúcsban, két ember meghalt. A brit titkosszolgálat kizárja a terrortámadás lehetőségét. Egyes szemtanúk szerint a légi jármű a levegőben nekiütközött egy toronydarunak, onnan zuhant az utcára. A Sky News hírtévé felvételein látszott az égő helikopter az utcán, a Vauxhall metróállomás közelében, a városrész felett fekete füst terjeng. A BBC szerint két halottja van a balesetnek, rajtuk kívül két sérültről tudni, egyikük a BBC szerint válságos állapotban van. A Hír TV értesülései szerint az egyik halálos áldozat a helikopter pilótája, a másik pedig vélhetően az egyik olyan autó sofőrje, amelyre a légi jármű rázuhant.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Pilóta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pilóta
"Sajtóértesülések szerint a légi járműben egy ember tartózkodott az ütközéskor, a megrongálódott autók száma kettő. A tűzoltók (hatvanan) és a mentők jelenleg is a helyszínen dolgoznak, a Temze egyik közeli hídját is lezárták a forgalom elől.

A daru egyébként egy épület tetején áll, és vélhetően összeroskad majd, ezért a környéket teljesen kiürítik. A tömegközlekedést (busz, vasút) azonnal felfüggesztették. A brit titkosszolgálat kizárja terrortámadás lehetőségét, így nagy valószínűséggel véletlen balesetről van szó.

Egy brit parlamenti képviselő, Nick Morgan fültanúja volt a becsapódásnak, ami magyar idő szerint reggel 9-kor (Londonban 8-kor), a csúcsforgalom idején történt, helyszíni információk szerint a rossz látási viszonyok következtében."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.