A Kepler űrszonda fedezte fel a három minibolygót, a felső kettő (azaz a Kepler-62e és a Kepler-62f) a mi szempontunkból nem túl Hawaii: –3 és –65 fok közt mozog az átlaghőmérsékletük, de a legalsó (a Kepler-63c) már tök jó, átlagosan 27 fokban hereverészhetnénk, feltéve ha valahogy legyőzzük a nagyjából 1200 fényévnyi távolságot, amire van tőlünk. A tudósok szerint óceán, de mindenképpen valamilyen folyadék borítja a felszínüket, szóval még senki se csomagoljon.

Forrás: osztod.hu
Feltöltő: Zolee75
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@miazavalami: A kamrában mindig van egy kis kókusz,liszt,tojás,tortabevonó.Vagy megerőszakolom magam egy kis sütésre,vagy megeszem magában a tortabevonót.
miazavalami
@darwin: Monnyuk a tortabevonó , nem igazán csemege... , jobb a süti tetején! Inkább süssél! :-) Vagy ajánlom a boci , Tibi keserű csokikat. A töltelékes nem az igazi ínyenceknek , mint én , való.
darwin
@miazavalami: Felsoroltam,hogy mi van itthon.Ha volna TIBI!!!,azt ennék.Így kókuszos sütit fogok enni,miután a szellemi szabad foglalkozásommal végzek . Kb. 10-re eszek is valami édességet.Vagy befalom a tortabevonót. :)
miazavalami
@darwin: Csak nem dolgozni akarsz ma még, vagy mit nevezel szellemi szabad foglalkozásnak?
darwin
@miazavalami: Papírmunka.
Ha tegnap megcsináltam volna,nem aludtam volna át a földrengést.Az egész utca kinn dekkolt.
miazavalami
@darwin: Ja az a bajod! Lemaradtál az évszázad katasztrófájáról... :-))
Papírmunkát én is szokok haza hozni... :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.