A szüleinek nem volt pénzük műtétre, egy alapítvány segített a szenvedő gyereken. Biztosan emlékeznek még arra a 18 hónapos indiai kislányra, Roona Begumra, aki vízfejűséggel született, és reménytelen helyzetbe került, mert szüleinek nem volt pénze a gyógykezelésére. Nos, jó híreket mondhatunk, Roona élete ugyanis végre megváltozhat. Hála egy alapítványnak, ami azonnal a kislány segítségére sietett, ahogy hallotta a történetet. Mivel az orvosok nem műtötték meg azonnal, ahogy lehetett volna, Roona az utóbbi hónapokban már folyamatosan szenvedett. Feje háromszor akkora volt, mint egy vele egykorúé, folyamatosan szédült, hányingerrel küzdött, de nagy volt az esély arra is, hogy soha többet nem fog beszélni, és hogy fogyatékos lesz.

Forrás: Hír24
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Nem tudom milyen az egészségügyi ellátás Indiában, de egy ártatlan kisgyermeken kötelességük lenne térítésmentesen segíteni, hiszen ebben az esetben életmentésről van szó. Ha a szerencsétlen kislány mondjuk árvaházba kerül akkor is hagyják meghalni? Rohadt egy rendszer van ebben a mocskos világban.
lenhardtibolya
Örülök, hogy ezúttal a média hasznos dolgot tett, és segített megmenteni ezt a szegény beteg kislányt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.