Péntek óta 6000 hektárra nőtt az Arizonában pusztító bozóttűz területe. Az alacsony páratartalom és a feltámadó szél miatt vasárnapra a tűz felerősödött, az oltás során 19 tűzoltó életét vesztette. A tűzoltók halálát a hirtelen megváltozó erős szél okozhatta. Mike Reichling tűzoltásvezető szerint az elmúlt 10 évben nem volt ilyen szárazság és az utóbbi 40 évben nem volt ekkora tűz az államban. A parancsnok szerint az oltás még legalább egy hétig fog tartani.

Forrás: tuzoltosag.info
Feltöltő: csabicsekk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csa-csa
tragédia! egy egész csapat odaveszett. kevés helyen fizetik meg a tűzoltókat a világban. Pedig nap mint nap fél lábbal a sírban vannak. nem is tudom mi viszi rá Őket hogy ezt az életveszélyes foglalkozást válasszák. mondjuk nálunk nem a pénz az tuti. magát a foglalkozást csak megszállottan lehet csinálni. aki belegondol hogy mi van ha bennég miközben másokat kiment a szörnyű halálból ne is próbálkozzon. minden tiszteletem és végtelenül sajnálom Őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.