Felfüggesztették az alkotmányt Egyiptomban, és az alkotmánybíróság elnökét nevezték ki ideiglenes államfőnek. Szakértői kormány alakul. Murszi nem mondott le, de a hadsereg már kora este közölte vele: nem tekintik elnöknek. Az egyiptomi fellebbviteli bíróság közben bejelentette, hogy érvényben tartja az egyiptomi kormányfőre korábban kiszabott börtönbüntetést, és ezzel elmozdítja a posztjáról. A Tahrír téren százezrek vannak.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
Ne feledje senki, mi nem vagyunk Egyiptomiak!
lacika1ö
Sajnos nem itt !!! De legalább az Orbán kormány Európa szégyene.
SwordFish
Ennek köze nincs az itthoni helyzethez , semmi hasonlóság nincs. De azért reménykedjetek. Forradalom itt akkor lesz, ha Gyurcsányék visszalopakodnak a hatalomba és újra az IMF kormányozza majd az országot! :-)
dömdödöm
ez nem államcsíny volt hanem katonai puccs
mátmar
Úgy látszik ott nincs annyi seggnyaló!
Kapitány1123
Nem olyan formában mint Egyiptomban,de ha mi is ott tartanánk,hogy a mi csodálatos vezérünk a kukába kerülne a bandájával együtt országunk is fel lélegezhetne a szabad levegőn.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.