Megfújta a harci kürtöket a lengyel egyház. Újabban nem telik el nap, hogy valahol, valamilyen egyházi tótumfaktum ne kongatná meg a vészharangot, a melegek, a leszbikusok, az istentelen Európai Unió miatt, vagy azért, mert az állami iskolákban hittan helyett egyre többen iratkoznak be etikára, ami a klérus szerint oda fog vezetni, hogy a gyerekek jelentős része felkészületlen lesz az elsőáldozásra.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Előbb utóbb minden birodalom megbukik... ahogy megbukott Róma, Napóleon, Hitler és Sztalin is.. hát szükségszerűen megbukik a keresztényterror is, lassan de biztosan, bár sokáig, évezredekig sanyargatta az emberiséget, fajunk legnagyobb tragédiája, legnagyobb népírtója, legnagyobb fosztogatója a kereszténység... de szerencsére fejlődünk (bár sajnos nem elég gyorsan és ezer évet pont ez az emberiségellenes bűnöző tömeggyilkos maffia, a kereszténység fogta vissza)... leáldozik fekete véres csillaga azaz az undorító keresztje, egy megkínzott, felkoncolt hulla, mint "szent jelkép"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.