Olcsóbb a sör, jobb a kaja, szebbek a lányok. Ügyes turisztikai kampánnyal vágtak vissza a románok az arrogáns brit bevándorlás-ellenes kampányra. Emlékszel még a kanadai óriásplakátokra Miskolcon, amelyekkel távol akarták tartani a magyar bevándorlókat Kanadától? Nos, ugyanezt a megalázó játékot játszotta el a brit kormány a román és a bolgár állampolgárságú uniós polgárokkal. Konkrétan a képükbe tolták, hogy jobb lenne, ha nagy ívben elkerülnék az országot. Jó nagy médiahiszti is lett belőle. Próbáltak persze megfelelni a legendás brit udvariasság szabályainak, ezért főként a szigetországbeli élet árnyoldalaira és a pocsék időjárásra koncentráltak. Ám a románok nem az a sértődős fajta, nem is kapták fel a vizet úgy, mint a magyarok. Ezt bizonyítja a lentebbi plakátsorozat.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wolk
Miért ne lenne igaz? Én még nem éltem egyik országban sem de valamiért romániáról a gyönyörű hegyek jutnak eszembe. Meg hát tengerük is van. A román nyelv pedig olaszosan,franciásan dallamos. Szebben hangzik mint a szláv vagy a magyar nyelv.
vakvillám
@wolk: Szia:ugye nem gondoltad komolyan,az olaszos dallamosságot,és,hogy,szebben hangzik mint a magyar nyelv?-nem rossz--de nem is jó:))
varrólány
@wolk: Én nem vettem észre, hogy igazán dallamos lenne a román nyelv , inkább olyan erőteljes . De az olasz és a francia nyelvű dalok viszont szépek.
A táj az igen szép Romániában ,a hegyek !Azt sajnálom hogy még nem láttam.
vakvillám
Hegy,a hegyhez nem ,csak ember az emberhez,érhet el.ha akar!
wolk
Dallamos széphangzásu nyelv a román. A magyar inkább a törökre hasonlít. Ha kiváncsiak vagyunk arra, hogy egy idegennek miként hangzik a magyar akkor egy verset vagy szöveget olvastassunk valkivel hangosan visszafelé. Az utifilmek alapján szép ország.
varrólány
@wolk: A magyar nehéz nyelv , azt mondják !De itt az országban is vannak olyan helyek ahol tájszólással beszélnek, és érdekes ,mert egyedi.
UKKAals
@wolk: Kipróbáltam a visszafelé olvasást. Hát ez szörnyen hangzik. Igaz lehet, hogy a más anyanyelvűeknek ilyen hangzása van a nyelvünknek?.
wolk
Ha jobb hely mint anglia akkor Hungary-tól sokkal jobb hely nem?
UKKAals
A román lányok egyébként tényleg szépek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.