Olcsóbb a sör, jobb a kaja, szebbek a lányok. Ügyes turisztikai kampánnyal vágtak vissza a románok az arrogáns brit bevándorlás-ellenes kampányra. Emlékszel még a kanadai óriásplakátokra Miskolcon, amelyekkel távol akarták tartani a magyar bevándorlókat Kanadától? Nos, ugyanezt a megalázó játékot játszotta el a brit kormány a román és a bolgár állampolgárságú uniós polgárokkal. Konkrétan a képükbe tolták, hogy jobb lenne, ha nagy ívben elkerülnék az országot. Jó nagy médiahiszti is lett belőle. Próbáltak persze megfelelni a legendás brit udvariasság szabályainak, ezért főként a szigetországbeli élet árnyoldalaira és a pocsék időjárásra koncentráltak. Ám a románok nem az a sértődős fajta, nem is kapták fel a vizet úgy, mint a magyarok. Ezt bizonyítja a lentebbi plakátsorozat.

Forrás: maria.blog.hu
Feltöltő: No_Fidesz_No_Problem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
UKKAals
@wolk: Kipróbáltam a visszafelé olvasást. Hát ez szörnyen hangzik. Igaz lehet, hogy a más anyanyelvűeknek ilyen hangzása van a nyelvünknek?.
wolk
Ha jobb hely mint anglia akkor Hungary-tól sokkal jobb hely nem?
UKKAals
A román lányok egyébként tényleg szépek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.