Afrika keleti részén időről időre szárazság okozta éhínség üti fel fejét, az ENSZ adatai szerint azonban a jelenlegihez hasonló mértékű éhezésre 60 éve nem volt példa. A Kenya, Etiópia és Szomália területeit felölelő válságos helyzet az aszályon kívül egyéb okokkal is magyarázható. Christopher Tidey, az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) munkatársa szerint “a katasztrófa már 2011 előtt kezdett kirajzolódni, de néha a válság teljes nagyságával kell szembesülni ahhoz, hogy a nemzetközi közösség felfigyeljen rá”. FIGYELEM! A KÉPEK FELKAVARÓAK LEHETNEK!

Forrás: paravanportal.eu
Feltöltő: Paraván Portál
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Ne bennem próbáljanak bűntudatot ébreszteni,hogy mindig volt mit ennem,miután megdolgoztam érte,sokan lefölözték a szárazság leküzdése miatt épített gát építésének a hasznát,nekik mondják mit tettek az ott élő emberekkel !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.