Az ÁKK vezérigazgatója megerősítette, hogy Magyarország dollárkötvényt tervez kibocsátani. Az ÁKK a napokban nyújtotta be az amerikai hatóságokhoz az 5 milliárd dolláros kötvényprogramhoz szükséges dokumentumokat.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csufipofi
@nyanya001: Milyen saját bevételről hablatyolt??? Kölcsönből és kötvényből fizettük vissza az IMF hitelt! Ami sokkal olcsóbb volt , mint amivel kifizettük!
A saját bevételen a magánnyugdíj kasszát érthette! A franc essen bele!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SwordFish
@coyote3: Fröcsögsz a gyűlölettől, baller ! >:-))
valakiaki
Olyan szinten adósítják el ezek a jobboldali senkiháziak az országot, hogy abba tényleg belerokkanunk! Aki szerint a 2>6 azt vissza kell zavarni az általános iskolába!
DR Eric CARTMEN
Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket!!
coyote3
@SwordFish: Másold ide a gyűlölettel teli mondataimat ... Köszi.
bundi
@SwordFish: hadd fröcsögjek én is...
ugyan engedd...
ebben az évben mennyivel is nőtt eddig az adósság?
privatbankar.hu/kotveny/dollarkotveny-itt-vannak-a-szamok-255039
3,25 milliárd csak dollárkötvényként és ehhez még jön most 5,5 milliárdnyi?
meg még a rekord mennyiségű államkötvény, igaz ezek max jövőre jelennek meg adósságként, de...
tehát vezéred ez alatt a három év alatt kb annyi pénzt vert el, mint aelőző 8 évben összesen? vagy még jóval többet is? és ehhez te tapsikolsz?
silber13
@Tootsy: tegnap 12:02-re:Olvasd csak el C. Morgenstern " Hal éji éneke" c. versét és rájössz, miért nehéz a halakkal! :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.