Karen Hudes a Yale Egyetem jogi karán végzett és több mint 20 évig volt a Világbank jogi osztályának munkatársa. Amikor a bankon belüli korrupció leleplezése miatt elbocsátották, már a szervezet vezető jogtanácsosa volt. Pozíciójának köszönhetően pontosan látta, miként uralkodik a globális elit a világ felett és ezt az információt most nyilvánosságra hozta.

Forrás: kontrollblog.com
Feltöltő: Kontrollblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Bár nem zárom ki ezt a jelenséget, sőt nyilvánvaló, hogy a globális és persze mindenholi lokális elit uralomra tör, azonban nem feltétlen konkrét összeesküvés(ekk)el; simán a világrend, a szabályok és törvények lehetővé teszik az az eliteknek, mind lokálisan, mind globálisan, hogy uralkodhassanak, hatalmuk legyen, pusztán azért mert sikerült az illetőnek elbitorolni extrém mértékű javakat a tömegtől... MINDEGY HOGY HOGYAN... ha már tulajdonosa, azaz etikátlanul bitorolja a vagyont, máris be tud lépni a hatalmi elitbe, a belépő ide nem az hogy felesküszik egy titkos társaságban, hanem számjegyek hossza, a nullák száma a végén... ennyi és semmi több.. minden amit ezen től KÉPZELNEK, már a paranoid fantáziálás illetve a szenzációhajhász konspirációs teória gyártás műfaja és kevés köze van a valósághoz.. A KONTROLL BLOG NEM AUTENTIKUS FORRÁS, TEHÁT NEM IGAZÁN SZERENCSÉS ONNAN ÁTVENNI POSZTOKAT, MERT CSAK A PROPELLER NÍVÓJÁT HÚZZA LE...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.