A világ legerősebbnek tartott országa lényegében kettészakadt. Trükköznek a választókörzetekkel, párhuzamos világokban élnek és politikai szekértáborokba zárkóztak. Lesz-e elsöprő népharag?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
De jo lenne olyan melyen lenni...
A kommunizmusban is mindig azt mondtak bezzeg a rothado kapitalizmus. Aztan mi lett a vege?
martinpalermo
Mindég is mélyen voltak, morálisan,lásd Indiánok teljes kiirtása, Ku klux klán,és a világ számos országára,fegyverrel kényszerített,"demokráciájuk".-at! Csak náluk minden Happy--és álarcos farsang.Most pedig a lehallgatási botrány!
silber13
@martinpalermo: Érdekelne az indiánok teljes kiirtásának közelitő ideje, mert azért lődörögnek arra indiánok szép számban, mindenféle törzsek tagjaiként. . Ami meg a lehallgatásokat és az egyéb dolgokat illeti, hát egy orrhosszal sem vagyunk lemaradva tőlük. Legfeljebb a nagyságrend mutat eltéréseket.
martinpalermo
@silber13: A nép irtások --hírmondójuk sem marad szintig nem lehetségesek.Ugye nem?Nemzetünk belső csalárdságai is szégyenletesek,de nem vonható párhuzam az Amerikai viselkedésmóddal--ahogyan egyébként írásában ezt nagyságrendi különbözőségként tette--egyébiránt demonstrative.
Nakimaga
"Áder: a magyarok és az amerikaiak a szabadság nemzetei"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.