Novembertől a német szülők regisztrálhatják újszülött gyermekeiket „meghatározatlan neműként”. Ezzel Németország az első állam Európában, ahol engedélyezték a határozatlan neműség fogalmát, elismerve ezzel az interszexualitást.

Forrás: kitekinto.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...vagy ott van az az orvos aki levezeti a szülést és a gyereket kisegíti a félnótás anyjából, az mit ír a kórlapra, hogy ugyan a gyereknek fütyije van de ilyen kelekótya szülők ivadékaként meg kell várni míg odanő, hogy lesz-e elég esze a veleszületett szervei használatára ?
Ariana
Olvassátok már el a tetves cikket, mielőtt beindul a hülyelibsizés. Elég sokan születnek kromoszómarendellenességekkel, ami miatt az illető se fiú, se lány, hanem valahol a kettő között. Az eddigi gyakorlat, hogy az ilyenből vagy fiút, vagy lányt alakítanak ki sebészileg, ami problémás, ha felnőve a másik nemhez tartozónal érzi magát.

Csizmás Kond: volt már ilyen ötlet a történelemben, hogy csak az szaporodjon, aki tökéletes, egészséges utódokkal tartja fenn a faj tisztaságát, de mostanában elég rossz hírük van az ezt kitaláló bácsiknak...
Csizmás Kond
@Ariana: Naszóval ha meg tudják állapítani, hogy a megszületett gyerek génhibás akkor azt is meg tudják állapítani, hogy idővel merre fog húzni...akkor meg szerintem segíteni is tudnak vagy írják olyan neműnek ami majd ki fog alakulni nála se semlegesnek titulálni valakit az elégpikáns.
Ha egészségesnek születik akkor meg kimondottan gyalázó az ilyen hozzáállás.
Ariana
@Csizmás Kond: Nemigen lehet ezt megállapítani szerintem, akkor megtennék… (gondolom, orvosokkal is konzultáltak a törvényhozatal előtt).
coni
@Ariana: Becsülöm a türelmedet,de létezik egy olyan betegség is, hogy olvasni tud valaki, csak nem érti amit olvas. Ezt is fel kellene tüntetni a papírjain.
Csizmás Kond
@Ariana: Amúgy a születéskor nem azt kell beírni, hogy egy esetleges nemsikerült szervezet mivé fog idővel válni, hanem minek született, vagy nem ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.