Erről sem fogtok hallani a hírekben egy szót sem, azt hiszem. Pedig ha kitudódna az irány és az alapelvek, amik a szervezet mögött állnak, minimum hasonló visszhangot váltana ki, mint a "megfigyelési-botrány"! De nem fog! Mert a gépezet felépítése a háttérben zajlott és a vezetőjének kinevezése is. Minden rivaldafénytől mentesen és a főáramú média teljes hírzárlatával.

Forrás: kontrollblog.com
Feltöltő: Kontrollblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vizual
Hírszerzés, szervezett formában már Napóleon óta van, létezik. Mit kell ebből nagy ügyet csinálni ? Élj úgy, hogy ne csak Istennek tetsző legyen, de ha kibújsz a lány mellől a takaró alól ne furdaljon a lelkiismeret. A többi meg ? Nem kell bűnözni, és nem kell bizalmas dolgokat feltenni a facebookra. Azt még a barátnőd is feltöri ha akarja. ha megfelelően ellenőrzik és nem kerül egy diktátor hajlamú seggfej kezei alá, nincs baj. A többit pedig elintézi a nyilvánosság. Persze nem nálunk.
De azért így ujjév elején hadd mondjam nektek. A demokrácia attól függ, hogy lássál, haljál és beszélj ! Ne viselkedj úgy mint a "három majom" !
A cikk írója pedig pánikol, vagy egyszerűen uszít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.