Az orosz állami Russia Today hírcsatornán Paul Hellyer volt kanadai védelmi miniszter arról beszélt, hogy létezik földönkívüli élet, sőt az ufók már évezredek óta látogatják a Földet. Hellyer szerint legalább 80 féle földönkívüli látogatja a Földet, sőt – mint mondta – vannak emberszabásúak is, akikről alig lehet megállapítani, hogy ufók. A volt védelmi miniszter két fajról konkrét említést is tett: az északi szőkékről és a magas fehérekről. Elmondása szerint a „földönkívülieknek nem tetszik”, ahogy az emberiség elpusztítja a Földet, és sokkal többet költ a fegyverkezésre, háborúkra, mint a szegények és betegek ellátására. A volt védelmi miniszter szerint az emberiség sokat tanult a földönkívüliektől és rengeteg technológiát másoltunk le tőlük a Led fényektől a microchipeken keresztül a kevlármellényig. De többet is profitálhatnánk, ennek ugyanakkor az az előfeltétele, hogy a Földön béke honoljon, mert az egységes emberiség számíthat a földönkívüliek barátságára.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Turbó Pasi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Hogy ebben a sztoriban mennyi van kiszínezve az kérdéses, az viszont biztos, hogy aki tisztában van azzal, milyen feltételek szükségesek az élet létrejöttéhez az univerzumban, és hogy az élet elterjedésének százalékos esélye milyen nagy, az nem vetheti el a más bolygókon való élet lehetőségét. Egyedül csak a mi galaxisunkban kerekítve mintegy 200 milliárd csillag található. A becsült csillagrendszerek száma a világegyetemben pedig mintegy 6x10 a 24-ik hatványon. Ez annyit jelent, hogy - a nagy számok törvénye alapján - még az úgynevezett tízezres osztóval számolva is rengeteg élő bolygó található a világegyetemben, persze jobbára elérhetetlen távolságra.
A tízezres osztó egy, a exobolygók (naprendszeren kívüli bolygók) megfigyelésénél használt, tapasztalati úton megbecsült szám. A megfigyelések szerint ugyanis nagyjából minden tízezredik csillagnak van egy vagy több bolygója, és ezek közül is is csak kábé minden tízezredik bolygórendszerben vannak meg a feltételek az élet kialakulásához - feltételezhetően, még tovább bontva a számot, ezek közül körülbelül minden tízezrediken ki is alakul. Nagy általánosságban tehát elmondható, hogy 100 milliárd csillagonként egy rendszerben van valamilyen élet, ez lehet kezdetleges (mondjuk egysejtű) is, de ezzel ellenkezőleg, a mienknél jóval fejlettebb is. Általában azonban a hatalmas távolságok miatt még a fejlett élőlények sem, vagy csak különleges szerencsével szerezhetnek hírt egymásról.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Tulajdonképpen semmi olyat nem mondott, amiről ne olvastam volna 20 évvel ezelőtt a Színes UFO, vagy az Ufómagazin hasábjain. :)
martinpalermo
@A Tündik bündije:))) Nem akarom elbagatellizálni,a társalgásunk komolyságát--de az első- veled találkozó ufók--a kölcsönös,protokoll után 3 perccel,sírógörcsöt kapnának a nevetéstől--mert bármilyen összeget tennék arra,hogy olyat mondanál nekik--ha addig még nem tudtak nevetni most elkezdenének:)))))))---a komoly részéről--úgy gondolom nagyon érdekelnének,engem is.:))
JAJMÁR
Valami ilyesmit mondott a Dalai Láma is, de érdekes... csak tudnám, honnan .. meg a miniszter... és ennyi mindent XD
Soha nem lehet tudni, lehet, hogy olvassa egy UFÓ! Szóval a kérdéseim:
Vajon ez a 80 féle földönkívüli faj tud egymásról? Egymást is látogatják, vagy mind velünk törődnek? Megfigyelnek, de bújkálnak előlünk? Évezredek óta. Lehet, hogy félnek...?
Azért gondolom, mert sok minden nem tetszik nekik, de hagyják...

Az "emberszabásúak", az északi, magas, szőkék, fehérek azér' magas, szőkék, fehérek, mert északiak, vagy vajon azért, mert nem emberek? Vajon hogy lehet ezt megállapítani? Érdekelnének a szaporodási szokásaik... hú, szerintem mi már mind UFÓK vagyunk, de aki magas és szőke, és fehér... az vizsgáltassa ki magát :)

Lehet, hogy én keverék vagyok, magas, fehér, de nem szőke...
alte trottel
Az ötvenes években meg volt egy amerikai hadügyminiszter, aki "Jönnek az oroszok" kiáltással kiugrott az ablakon.
csa-csa
@A Tündik bündije: engem is érdekelne egy találkozás, de azért valaki készítsen fel a "randira". Igen! Tényleg sok a kérdés. Onnan kezdődik, hogy egyáltalán megértenénk egymást ha bekövetkezhetne? Úgy szeretném is meg nem is, de közben kifúrja az oldalam.
kamazuka
Igen a miniszter jól látja,vagy az idegenek?
Van egy helyen valami érc a földben,nosza vágjuk ki a földterület összes fáját.Erre adott helyen megváltozik a klíma,ilyet láthasttunk már az ókorban is de a jelenben most látunk majd a Hargitán.Mikor a klíma megváltozik ,jön a megélhetés problémája az elvándorlást,kezdődnek a feszűltségek.
Mivel a apolitika célja az emberek manipulálása,végűl vérengzésbe megy át az egész,nagyon le egyszerűsítve.Aztán a helyre állításra ,majd a nagy testvér ad pénzt.s már le is nyúlta az ércet a föld alatt.Lehet nálunk a Paks mutyival a pécsi urán pont erre a sorsra jut?Ki tudja?
Tény,hogy a földhivatalt át kell keresztelni sürgősen űrhivatallá.
Aki pda betér,annak minimum van 1-2 holdja.
Aki meg a hivatal előtt ténfereg,az valójában földön kívüli.
Ebből egyenesen következik,hogy az aki a marson vizet keres az űr-kutat-ás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.