A Bundesbank aranytartalékának csak egy kis részét tartja odahaza, de egy múlt év elején hozott döntés szerint hat év alatt a teljes nemesfém-tartalék közel a fele Németországba kerül. A Bundesbank tavaly 1,1 milliárd euró értékben 37 tonna aranyat szállíttatott Németországba New Yorkból és Párizsból. A szállítási költség mintegy 600 ezer euró volt.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Lantos. Elnézést! A többi bizonyára OK! Kiváltképp a két név.
perfekt
Azt a kettőt, a világ.két legjobb hegedű készítőjének,Schundát a királyának ,tartották,s tartják..És a Lantos pedig,az aranycsapat kiváló középhátvédje volt.Igy már értem.:))
silber13
@perfekt: Meghajlok a nagyságod és tudásod előtt! Csak egy kicsit javitanék: Amati csodás hegedűket készített, de Schunda, a mi Schunda Józsink nem! De övé a tárogató és a modern, ma is használt cimbalom megalkotásának az érdeme. A többi OK!
perfekt
@silber13: Egy autentikus,hang igazgatja a téves mondanivalót. ok.Abban viszont biztos vagyok,hogy Albrecht főherceg kitüntette őt, mert a korabeli szokásokkal ellentétben,engedélyezte mindenféle,vonós,fúvós,és ütős hangszerek előállítását ,és forgalmazását.
silber13
@perfekt: Biztosan igazad van, engem csak a hangszerek érdekelnek, a kapott elismerések már nem!
csa-csa
@Meine Ehre heisst Treue: meg az előző bagázsokéban

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.