A maláj kormányfő azonnali felelősségre vonást sürgetett a szerencsétlenül járt malajziai utasszállítóval kapcsolatban, amennyiben bebizonyosodik, hogy a gépet valóban lelőtték.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csip-csop
@tivoli: itt aztàn tènyleg nincs màs vàlasztàs, csak halni.
szandokan
@Yoda69: Már ne haragudj, de legjobb tudomásom szerint te nem itt élsz és dolgozol, hanem külföldön, legalábbis ezt mondtad nekem egyszer. Akkor most mi az igazság? Tivolinak annyiban igaza van mindenesetre, hogy ez az Oroszország már nem a régi Szovjetúnió, de ez nem azt jelenti, hogy a keblünkre öleljük őket, csak minél több lábon áll az ember, annál jobb, és nem árt ha jóban van az ember a szomszédaival is. Orbán pedig nem ellensége az uniónak, csak okosan taktikázik.
szandokan
@tivoli: Az a legjobb, ha jóban vagyunk mindenkivel valamilyen szinten. A lényeg, hogy ne hagyjuk kizsákmányolni magunkat senki által.
Yoda69
@szandokan: Valoban kulfoldon dolgozom, de ettol fuggetlenul magyar vagyok, es felelloseggel tartozom a hazam irant. Ezert is irom, hogy soha tobbe lepaktalas a ruszkikkal. Nem lehetsz annyira szuk latokuru hogy ne lasd mi folyik ott. Ezt akarod itt is? Nem eleg az amit eddig orban muvelt?
Yoda69
@tivoli: Persze hogy ertem, egy eros fuggetlen Magyarorszagra vagysz, amely nem fugg senkitol, semmitol. Olyasmi kb. mint Svajc.
Brrrrrr... Ebreszto! Ne almodj tovabb.
Magyarorszag 1552 ota nem fuggetlen, es innen onnan, de mindig tamadjak. Hol fegyverrel, ho politikailag, hol mentalisan.
Az osztrak-magyar monarchia lett volna jo eselyunk megorizni hatalmunkat a dualizmusban, de a magyar fouraknak az sem tettszett. Szet kellett verni a redszert egy "szabadsagharccal".
Egy valamit erts meg, gondolom mar felnottel: Magyarorszag sosem lesz mar fuggetlen. Gazdag meg lehet, ha mindenkori kormanyunk nem azon ugykodik hogy minnel tobbet lopjon sajat maganak. Azonban fuggetlen sosem. Egyszeruen ebben a gazdasagi es politikai kornyezetben valahova tartoznunk kell. Es en akkor inkabb valasztom a nyugatot, az EU-t es az USA-t, mint a korrupciotol buzolgo es diktatorikus oroszokat.

Remelem te is erted mirol beszelek. Es ezzel tenyleg pontot akarok tenni erre a meddo vitara.
1magyar
A felelős a repülőtársaság aki, gondolom, üzemanyag megtakarítás miatt, háborús övezeten keresztül küldte a járatot.
Nincs itt nagy keresnivaló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.