A maláj kormányfő azonnali felelősségre vonást sürgetett a szerencsétlenül járt malajziai utasszállítóval kapcsolatban, amennyiben bebizonyosodik, hogy a gépet valóban lelőtték.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Es ki fogja oket felelossegre vonni? Az aki a raketat a kezukbe adta?
Egy megoldas van az orosz lazadokat le kell verni, putyint pedig gazdasagilag tonkretenni.
Nem szabad megengedni hogy egy ilyen diktaror uralkodjon a fel vilagon
tivoli
@Yoda69: Ellentmondok. Amerikának kéne a saját háza táján sepregetni, az egész világnak jobb lenne. Ha nem ütnék bele mindenbe az orrukat, Ukrajna továbbra is békén élhetne és kereskedhetne Putyin szomszédságában.
tivoli
Egyetlen kérdésem volna: Miért a háborús Ukrajna felett kellett egy civil utasszállítót átreptetni, ahol a lelövés eshetősége mindenképpen benne van a pakliban?
Yoda69
@tivoli: Na ja, megtapasztalhattuk 40 even at milyen a ruszkik szomszedsagaban elni.
Soha tobbe!
tivoli
@Yoda69: Költözz Amerikába, vagy bárhová, jó messzire. Különben itt élned, halnod kell. Nincs más választásod.
Yoda69
Miert koltoznek Amerikaba? Csak elhetunk a sajat hazankban szabadon?
Ha neked hianyoznak a ruszkik koltozz te putyin szomszedsagaba. Ide ne hozd a bolsevik bunkokat, van beloluk eleg igy is a fideSS taboraban.
tivoli
@Yoda69: Te most komolyan beszélsz? Szabadabb vagy Putyintól, mint az amerikai meg eu bagázstól ember!
Yoda69
Na ne. A napokban szavazta meg a fideSSes bagazs az orszag eladositasat a ruszkiknak 30 evre. Ha nem fizetunk bevasalja rajtunk.
Az EU-tol penzt KAPUNK, erted? Ha nem adnanak Magyarorszag reg halott lenne. Igy csak haldoklik mert a fideSS egyenkent tori a gerinc csigojait. Az USA pedig a NATO-n keresztul vedelmet biztosit.
Reszemrol en jobban bizom EU es amerikai szovetsegeseinkben, mint a bunko sunyi ruszkikban es a KGB-es putyinban, na meg persze a hazarulo orbanban..
tivoli
@Yoda69: Fuss neki mégegyszer! Ne nagyon bízz ám itt senkiben, bárki, bármit mond is. S ha eu-s pénzre vársz, az egyszer még nagyon sokba fog kerülni itt mindenkinek. Meg már meg is fizetted előre.
Yoda69
@tivoli: Szerintem hagyjuk ezt a vitat. Te az oroszokat partolod, en az Uniot. Ennyi.
Nem kell ebbol nagy ugyet csinalni. Amig Unios tagallam vagyunk en jol erzem magam.
Ha kilepunk az Uniobol, akkor meg elhagyom az orszagot, ilyen egyszeru. Orosz elnyomas es diktatura nekem nem kell.
Te vagy nagyon fiatal vagy, es nem eltel az elmult rendszerben, vagy rendesen atmostak az agyad.
tivoli
@Yoda69: Teljesen tisztában vagyok azzal, hogy mit beszélek. Ha visszaolvasol, egy szóval sem dicsőítettem Putyint, de a mostani orosz helyzetet nem kell összemosni a múlt rendszerben betöltött szerepével.
Azt viszont határozottan állítom, hogy az unió és amerika nem tett jót a magyar nemzetnek sem gazdasági, sem erkölcsi szempontból.
Yoda69
@tivoli: Szerintem hagyjuk ezt a temat. Nagyon off-topic lett.
tivoli
@Yoda69: Hagyjuk.
Azt szeretném még elmondani, hogy egyáltalán nem vágyom Putyin keblére, de a nyugati demokrácia sem hiányzik az ő sajátos, hazug, kisemmiző ideológiájával.
Viszont, ha ide szorultunk a világnak eme részére, talán a szomszédainkkal kéne elsősorban békésen meglenni, mint a világ másik végén lévő hatalmakkal. Mert azok még sose védtek meg minket semmitől, csak ütközők voltunk, mint most Ukrajna.
Yoda69
@tivoli: Tudom tudom. az eu kizsakmanyol minket, meg el akarják foglalni hazánkat. ezért szabadságharcolunk ellenünk. az amerikai karvaly tőke még idejön hogy.elrabolja a magyar emberek megélhetését.
ne aggódj nem csak te doltel be ennek a lozungnak, hanem még vagy 2 millió másik 1bites honfitársunk is.
tivoli
@Yoda69: Érted te egyáltalán, hogy miről beszélek? Vagy bezavar a diszlexia?
csip-csop
ès akkor mivan, ha megvannak a felelosok? az rokonok ugy is meghaltak. ugyse lesz kifizetve a kàr. Hàborus ido van Ukrajnàba, aki az uticèlt nem vàltoztattameg az a hibàs! tudni kellett volna, hogy arra nem lehet repulni.ehez nemkellene kulon tanfolyamot vègezni.
csip-csop
@Yoda69: nekunk is van a Putyinhoz hasonlo miniszterunk, tehàt ne reklamàlj.
csip-csop
@tivoli: nemèrtek veled egyett, mert ha amerika nem utnèbele az orràt, akkor ez a katasztrofa el lenne simitva rendesen. Amerika utàn, beleszòlt màs is, hogy nyomozni fognak, azèrt hallgat nagyon az Ukrajna ès a Ruszki baràtaink, nemet nem mondhatnak.
csip-csop
@tivoli: nemvèdtek meg senkitol, mert egyenlore nemvolt rà szuksègunk, de bizombenne, ha tènyleg szuksègunklenne ràjuk, akkor megvèdenènek
csip-csop
@tivoli: itt aztàn tènyleg nincs màs vàlasztàs, csak halni.
szandokan
@Yoda69: Már ne haragudj, de legjobb tudomásom szerint te nem itt élsz és dolgozol, hanem külföldön, legalábbis ezt mondtad nekem egyszer. Akkor most mi az igazság? Tivolinak annyiban igaza van mindenesetre, hogy ez az Oroszország már nem a régi Szovjetúnió, de ez nem azt jelenti, hogy a keblünkre öleljük őket, csak minél több lábon áll az ember, annál jobb, és nem árt ha jóban van az ember a szomszédaival is. Orbán pedig nem ellensége az uniónak, csak okosan taktikázik.
szandokan
@tivoli: Az a legjobb, ha jóban vagyunk mindenkivel valamilyen szinten. A lényeg, hogy ne hagyjuk kizsákmányolni magunkat senki által.
Yoda69
@szandokan: Valoban kulfoldon dolgozom, de ettol fuggetlenul magyar vagyok, es felelloseggel tartozom a hazam irant. Ezert is irom, hogy soha tobbe lepaktalas a ruszkikkal. Nem lehetsz annyira szuk latokuru hogy ne lasd mi folyik ott. Ezt akarod itt is? Nem eleg az amit eddig orban muvelt?
Yoda69
@tivoli: Persze hogy ertem, egy eros fuggetlen Magyarorszagra vagysz, amely nem fugg senkitol, semmitol. Olyasmi kb. mint Svajc.
Brrrrrr... Ebreszto! Ne almodj tovabb.
Magyarorszag 1552 ota nem fuggetlen, es innen onnan, de mindig tamadjak. Hol fegyverrel, ho politikailag, hol mentalisan.
Az osztrak-magyar monarchia lett volna jo eselyunk megorizni hatalmunkat a dualizmusban, de a magyar fouraknak az sem tettszett. Szet kellett verni a redszert egy "szabadsagharccal".
Egy valamit erts meg, gondolom mar felnottel: Magyarorszag sosem lesz mar fuggetlen. Gazdag meg lehet, ha mindenkori kormanyunk nem azon ugykodik hogy minnel tobbet lopjon sajat maganak. Azonban fuggetlen sosem. Egyszeruen ebben a gazdasagi es politikai kornyezetben valahova tartoznunk kell. Es en akkor inkabb valasztom a nyugatot, az EU-t es az USA-t, mint a korrupciotol buzolgo es diktatorikus oroszokat.

Remelem te is erted mirol beszelek. Es ezzel tenyleg pontot akarok tenni erre a meddo vitara.
1magyar
A felelős a repülőtársaság aki, gondolom, üzemanyag megtakarítás miatt, háborús övezeten keresztül küldte a járatot.
Nincs itt nagy keresnivaló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.